Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:11

6
دی
سوپ قارچ

سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ

 سوپ قارچ

  

 

 مــواد لازم:

 آرد    ۴ قاشق سوپخوری

كره    ۵۰ گرم

آب مرغ غلیظ    ۲ لیتر بدون چربی

شیر       ۱ لیتر

قارچ    ۵۰۰ گرم

لیموی تازه      چند عدد

نمک و فلفل سفید      به میزان لا‌زم

خامه     به میزان لا‌زم

جعفری خرد شده    ۲ قاشق سوپخوری

 

 

آرد را همراه با نیمی از كره تفت داده تا بوی خامی‌آرد گرفته شود، ولی تغییر رنگ پیدا نكند. سپس آرام آرام آب مرغ را اضافه كرده و خوب هم بزنید تا صاف شود. سپس روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. شیر را هم اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.

قارچ را خوب بشویید و ورقه ورقه خرد كنید و با نیمی دیگر از كره و یک قاشق آبلیمو تفت داده و به سوپ اضافه كنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه كنید و آن را داخل سوپخوری ریخته و با خامه و جعفری تزیین كنید و همراه لیموترش سرو نمایید.

برچسب ها: قارچ، خامه، سوپ قارچ تعداد بازديد: 597 تعداد نظرات: 0

نظر شمت بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز