سوپ قارچ
مــواد لازم:
آرد ۴ قاشق سوپخوری
كره ۵۰ گرم
آب مرغ غلیظ ۲ لیتر بدون چربی
شیر ۱ لیتر
قارچ ۵۰۰ گرم
لیموی تازه چند عدد
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
خامه به میزان لازم
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
آرد را همراه با نیمی از كره تفت داده تا بوی خامیآرد گرفته شود، ولی تغییر رنگ پیدا نكند. سپس آرام آرام آب مرغ را اضافه كرده و خوب هم بزنید تا صاف شود. سپس روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. شیر را هم اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
قارچ را خوب بشویید و ورقه ورقه خرد كنید و با نیمی دیگر از كره و یک قاشق آبلیمو تفت داده و به سوپ اضافه كنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه كنید و آن را داخل سوپخوری ریخته و با خامه و جعفری تزیین كنید و همراه لیموترش سرو نمایید.