سوپ ذرت
مــواد لازم:
فلفل قرمز ۲ عدد
كره ۲ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
آب مرغ ۱ لیتر
ذرت ۵۰۰ گرم
خامه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفلها را در ماهیتابه تفت دهید تا پوست آنها حالت تاول پیدا كند. سپس آنها را در كیسه پلاستیكی قرار دهید و در كیسه را ببندید كه بخار در آن بماند.
۱۰ دقیقه صبر كنید، سپس فلفلها را درآورده و پوست آنها را بگیرید. آنگاه از وسط دو نیم كرده و تخمهای وسط آنها را درآورید و سپس خرد كنید. مقداری از فلفلها را خلال كرده و كنار بگذارید. كره را كمی حرارت داده و پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم شود. سپس فلفلها را تفت دهید. آنگاه این مواد را همراه با آب مرغ و ذرت بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس در مخلوطكن ریخته و به صورت پوره درآورید. حال داخل قابلمهای بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید. فلفلهای خلالی را كه كنار گذاشته بودید به همراه مقداری ذرت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد. سپس داخل سوپخوری ریخته و با خلال فلفل و دانههای ذرت و خامه آن را تزیین كرده و سرو نمایید.