Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 06:45

6
دی
سوپ ذرت

سوپ ذرت

طرز تهیه سوپ ذرت

 سوپ ذرت

 

   

 مــواد لازم:

 فلفل قرمز    ۲ عدد

كره         ۲ قاشق سوپخوری

پیاز متوسط خرد شده      ۱ عدد

آب مرغ     ۱ لیتر

ذرت      ۵۰۰ گرم

خامه     به میزان لا‌زم

نمک و فلفل     به میزان لا‌زم

 

  

فلفل‌ها را در ماهیتابه تفت دهید تا پوست آنها حالت تاول پیدا كند. سپس آنها را در كیسه پلا‌ستیكی قرار دهید و در كیسه را ببندید كه بخار در آن بماند.

۱۰ دقیقه صبر كنید، سپس فلفل‌ها را درآورده و پوست آنها را بگیرید. آنگاه از وسط دو نیم كرده و تخم‌های وسط آنها را درآورید و سپس خرد كنید. مقداری از فلفل‌ها را خلا‌ل كرده و كنار بگذارید. كره را كمی حرارت داده و پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم شود. سپس فلفل‌ها را تفت دهید. آنگاه این مواد را همراه با آب مرغ و ذرت بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس در مخلوط‌كن ریخته و به صورت پوره درآورید. حال داخل قابلمه‌ای بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید. فلفل‌‌های خلا‌لی را كه كنار گذاشته بودید به همراه  مقداری ذرت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد. سپس داخل سوپخوری ریخته و با خلا‌ل فلفل و دانه‌های ذرت و خامه آن را تزیین كرده و سرو نمایید.

برچسب ها: ذرت، خامه، پیاز، سوپ ذرت تعداد بازديد: 600 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز