Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:51

6
دی
سالاد كلم

سالاد كلم

طرز تهیه سالاد كلم

 سالاد كلم

 

  

 مــواد لازم:

 عدس پخته     2 فنجان

سیر     3-2 حبه

پیاز قرمز     2 عدد متوسط

روغن زیتون     1 قاشق سوپخوری

كلم     1 عدد متوسط

ترخون خرد شده     1 فنجان

نمك و فلفل     به مقدار كافی

لیموترش تازه     1 عدد

 

عدس را بپزید و در ظرفی نگهدارید. سیر را رنده كنید و پیاز قرمز را نیز به صورت حلقه‌های باریك ببرید. آنگاه روغن زیتون را در قابلمه‌ای بریزید و سیر و پیاز را كمی تفت دهید. به حدی كه فقط نرم شوند. كلم را خلالی ببرید، بشویید و به مواد داخل قابلمه اضافه كنید و كمی تفت یا بخار دهید تا حجم كلم در قابلمه پایین برود. حالا عدس پخته، ترخون، نمك، فلفل و آب لیموترش تازه را بیفزایید و دوباره هم بزنید. در صورت تمایل می‌توانید به این سالاد جوانه ماش را اضافه كنید.

 

برچسب ها: كلم، سالاد كلم، پیاز قرمز تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شمت بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز