سالاد كلم
مــواد لازم:
عدس پخته 2 فنجان
سیر 3-2 حبه
پیاز قرمز 2 عدد متوسط
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
كلم 1 عدد متوسط
ترخون خرد شده 1 فنجان
نمك و فلفل به مقدار كافی
لیموترش تازه 1 عدد
عدس را بپزید و در ظرفی نگهدارید. سیر را رنده كنید و پیاز قرمز را نیز به صورت حلقههای باریك ببرید. آنگاه روغن زیتون را در قابلمهای بریزید و سیر و پیاز را كمی تفت دهید. به حدی كه فقط نرم شوند. كلم را خلالی ببرید، بشویید و به مواد داخل قابلمه اضافه كنید و كمی تفت یا بخار دهید تا حجم كلم در قابلمه پایین برود. حالا عدس پخته، ترخون، نمك، فلفل و آب لیموترش تازه را بیفزایید و دوباره هم بزنید. در صورت تمایل میتوانید به این سالاد جوانه ماش را اضافه كنید.