سالاد مرغ
مــواد لازم:
سینه مرغ پخته شده متوسط یكدوم عدد
فلفل دلمهای قرمز متوسط 1 عدد
نان تست مكعبی خرد شده 4 برش
كاهوی متوسط 1 عدد
گوجه فرنگی حلقه شده كوچك 3 عدد
لیموترش 2 عدد
ماست چكیده یكدوم پیمانه (100 میلیلیتر)
نمك و فلفل به مقدار لازم
سینه مرغ را از طول به صورت بلند و باریك برش دهید. فلفل دلمهای را از وسط به دو قسمت تقسیم كرده، دانههای آن را جدا كنید و روی حرارت گاز قرار دهید تا پوست آن كمی سیاه شود. سپس به مدت نیم ساعت در كیسه نایلون قرار دهید تا پوست آن نرم شده و به راحتی جدا شود. آن را به صورت برشهای بلند و باریك خرد كنید. نان تست را نیز در فر گریل كنید تا برشته شود. برگهای ترد كاهو را جدا كنید و مابقی را نیز ریز خرد نمایید. برگهای ترد را در ظرف سرو بچینید. كاهوی خرد شده، مرغ، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی و نان تست را مخلوط كنید و در ظرف بریزید. آب لیموترش را بگیرید و با ماست چكیده، نمك و فلفل مخلوط كرده، روی سالاد بریزید و سرو نمایید.