سالاد پاستای شیرین با كنجد
مــواد لازم:
كدو 2 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
قارچ 200 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی 4 عدد
زیتون سیاه 10 عدد
كنجد 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای زرد یكدوم عدد
سركه خرما یكچهارم پیمانه
عسل 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل مقداری
پاستا میكس 400 گرم
جعفری خرد شده 30 گرم
كدوها را به صورت نگینی خرد نمایید و با روغن زیتون كمی تفت دهید. سپس قارچ ورقه شده را به همراه كمی آبلیمو اضافه كنید. پس از آن شعله را خاموش نمایید و گوجهفرنگی خردشده، زیتون حلقه شده، كنجد و فلفل دلمهای خرد شده را بیفزایید. حالا سركه خرما را با عسل، نمك و فلفل تركیب كنید و به مواد قبلی اضافه نمایید. پاستای میكس را در مقداری آب جوش روی حرارت قرار دهید و پس از 10 دقیقه آبكش كنید. سپس با مواد فوق تركیب نمایید و در پایان جعفری خرد شده را نیز بیفزایید و در ظرف سرو بریزید. در صورت دلخواه میتوانید به جای سركه بالزامیك و عسل، از تركیب یك سوم پیمانه شیره خرما و یك چهارم پیمانه سركه سفید استفاده كنید.