Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 01:49

5
دی
كيك پنير

كيك پنير

طرز تهیه كيك پنير

 كیك پنیر

 

  

 مــواد لازم برای 10-8 نفر:

 پنیر خامه‌ای     450 گرم

ماست چكیده     800 گرم

شكر     50 گرم

آب     50 میلی لیتر

ژلاتین     2 قاشق چایخوری

سفیده‌ تخم‌مرغ     4 عدد

كیك اسفنجی     1 عدد

خامه‌ فرم گرفته     به مقدار لازم

 

پنیر، ماست، شكر و آب را با یكدیگر مخلوط كنید. ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید و به مایه بیفزایید. آنگاه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید و آن را هم به مایه بیفزایید. حالا میان كیك اسفنجی را خالی كنید و مایه را در آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا مایه كاملاً ببندد. اكنون روی آن را با خامه فرم گرفته و گل‌های شكری كرده تزئین كنید و كیك را در ظرف زیبایی بگذارید.

برچسب ها: ژلاتین، كیك پنیر، كیك اسفنجی، پنیر خامه‌ای تعداد بازديد: 485 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز