پیروك گوشت
مــواد لازم:
مواد لازم برای خمیر:
زرده تخممرغ 4 عدد
شیر یكدوم پیمانه
روغن یكچهارم پیمانه
نمك 1 قاشق چایخوری
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
آرد حدود 600 گرم
مواد میانی:
سس گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
سس مایونز 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا 150 گرم
پیاز 1 عدد
گوشت چرخكرده 1 پیمانه
نمك، فلفل و زردچوبه مقداری
قارچ 200 گرم
فلفل دلمهای 1 عدد
جعفری خردشده 2 قاشق سوپخوری
زردههای تخم مرغ را با شیر، روغن مایع، نمك و بیكینگ پودر در ظرفی بریزید و با قاشق مخلوط نمایید. كم كم آرد را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا جایی كه خمیر لطیفی تهیه شود و خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را در كیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد آن را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و در قالبی كه از قبل چرب شده است، قرار دهید و سطح خمیر را سس گوجهفرنگی و سس مایونز بمالید. آنگاه مخلوط آماده گوشتی را بریزید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بپاشید و در پایان، روی سطح مایه را چند نوار خمیری قرار دهید و قالب را در فری كه از قبل گرم شده است، با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی:
پیاز را نگینی خرد نمایید و با مقداری روغن سرخ كنید. سپس گوشت و ادویه را بیفزایید و هم بزنید تا گوشت سرخ شود. آنگاه قارچ ورقه شده را اضافه نمایید و تفت دهید. حالا فلفل دلمهای خرد شده را با مواد قبل تفت دهید. پس از آنكه تمامی مواد خوب تفت خورد، جعفری خرد شده را بیفزایید و مورد استفاده قرار دهید.