Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 13:32

5
دی
پیروك گوشت

پیروك گوشت

طرز تهیه پیروك گوشت

 پیروك گوشت

 

 

 

 

مــواد لازم:

 

مواد لازم برای خمیر:

زرده تخم‌مرغ     4 عدد

شیر     یك‌دوم پیمانه

روغن     یك‌چهارم پیمانه

نمك     1 قاشق چایخوری

بیكینگ‌پودر     1 قاشق چایخوری

آرد     حدود 600 گرم

مواد میانی:

سس گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

سس مایونز     1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا     150 گرم

پیاز     1 عدد

گوشت چرخكرده     1 پیمانه

نمك، فلفل و زردچوبه     مقداری

قارچ     200 گرم

فلفل دلمه‌ای     1 عدد

جعفری خردشده     2 قاشق سوپخوری

 

زرده‌های تخم مرغ را با شیر، روغن مایع، نمك و بیكینگ پودر در ظرفی بریزید و با قاشق مخلوط نمایید. كم كم آرد را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا جایی كه خمیر لطیفی تهیه شود و خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را در كیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد آن را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و در قالبی كه از قبل چرب شده است، قرار دهید و سطح خمیر را سس گوجه‌فرنگی و سس مایونز بمالید. آنگاه مخلوط آماده گوشتی را بریزید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بپاشید و در پایان، روی سطح مایه را چند نوار خمیری قرار دهید و قالب را در فری كه از  قبل گرم شده است، با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

روش تهیه مواد میانی:

پیاز را نگینی خرد نمایید و با مقداری روغن سرخ كنید. سپس گوشت و ادویه را بیفزایید و هم بزنید تا گوشت سرخ شود. آنگاه قارچ ورقه شده را اضافه نمایید و تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای خرد شده را با مواد قبل تفت دهید. پس از آنكه تمامی مواد خوب تفت خورد، جعفری خرد شده را بیفزایید و مورد استفاده قرار دهید.

برچسب ها: فلفل دلمه‌ای، پیروك گوشت، سس گوجه‌فرنگی تعداد بازديد: 709 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز