پلوی اگه (تركیه)
مــواد لازم:
برنج 2 پیمانه
نمك به مقدار لازم
روغن زیتون 3- 2 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
سیر 2 حبه
پیازچه 2 ساقه
پودر كاری 1 قاشق چایخوری
آب مرغ 3 پیمانه (بسته به نوع برنج متفاوت می باشد)
گوجه فرنگی 2 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
دانه فلفل سیاه 4 عدد
برنج را به مدت 1 ساعت با آب ولرم و نمك بخیسانید. سپس آب آن را خارج نمایید و كنار بگذارید.
روغن زیتون را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. آنگاه پیاز را خرد کنید و تفت دهید. فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پیازچه خرد شده، پودر كاری و مقداری نمك را نیز به آن اضافه نمایید.
در قابلمه ای مناسب، آب مرغ را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بریزید و سبزیجات تفت خورده را به آن بیفزایید. اكنون حرارت را ملایم کنید و حدود 20 دقیقه برنج را طبخ نمایید. بعد از این زمان نیمی از گوجه فرنگی و جعفری را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و برنج را به صورت كته دم نمایید. در پایان، برنج را در دیس بكشید و بقیه گوجه فرنگی و جعفری را روی پلو بریزید و با دانه های فلفل تزئین كنید.