Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:19

5
دی
كوفته كاناپه

كوفته كاناپه

طرز تهیه كوفته كاناپه

 كوفته كاناپه

 

  

مــواد لازم برای تهیه كوفته:

 گوشت چرخكرده     300 گرم

پیاز     1 عدد

جعفری خرد شده     1 قاشق سوپخوری

آرد     2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ     1 عدد

زیره     یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل سیاه     مقداری

پنیر موزارلا     150 گرم

مواد لازم برای داخل كوفته:

پیاز     1 عدد

سیر     2 حبه

رب گوجه فرنگی     1 قاشق چایخوری

قارچ     200 گرم

فلفل دلمه ای     1 عدد

گوجه فرنگی     2 عدد

نمك، فلفل و آویشن     مقداری

جعفری ریز شده     1 قاشق سوپخوری

 

گوشت را با پیاز، جعفری، آرد، تخم‌مرغ، زیره، نمك و فلفل مخلوط نمایید و خوب ورز دهید. سپس از این مخلوط به اندازه یك تخم‌مرغ بردارید و در دست بیضی كنید و وسط آن را مانند قایق گود نمایید. سینی فر را چرب كنید و كوفته‌ها را در آن بچینید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه حرارت دهید تا نیم پز شوند. حالا از مواد میانی درون گودی‌های كوفته‌ها بریزید و روی آنها پنیر رنده شده بپاشید و مجددا درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.

روش تهیه مواد میانی:

پیاز و سیر رنده شده را با كمی روغن تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی و بعد قارچ را اضافه نمایید. آنگاه فلفل دلمه‌ای خرد شده و بعد گوجه‌فرنگی ریز شده را بیفزایید و منتظر بمانید تا كمی پخته شود. بعد نمك، فلفل، آویشن و جعفری خرد شده را بیفزایید. سپس درون گودی‌ها از این مخلوط بریزید. اگر آب انداخت، آب مواد فوق را در كف ظرف كوفته‌ها بریزید.

برچسب ها: فلفل دلمه ای، رب گوجه‌فرنگی، كوفته كاناپه تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز