كوفته كاناپه
مــواد لازم برای تهیه كوفته:
گوشت چرخكرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
آرد 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
زیره یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل سیاه مقداری
پنیر موزارلا 150 گرم
مواد لازم برای داخل كوفته:
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نمك، فلفل و آویشن مقداری
جعفری ریز شده 1 قاشق سوپخوری
گوشت را با پیاز، جعفری، آرد، تخممرغ، زیره، نمك و فلفل مخلوط نمایید و خوب ورز دهید. سپس از این مخلوط به اندازه یك تخممرغ بردارید و در دست بیضی كنید و وسط آن را مانند قایق گود نمایید. سینی فر را چرب كنید و كوفتهها را در آن بچینید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه حرارت دهید تا نیم پز شوند. حالا از مواد میانی درون گودیهای كوفتهها بریزید و روی آنها پنیر رنده شده بپاشید و مجددا درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.
روش تهیه مواد میانی:
پیاز و سیر رنده شده را با كمی روغن تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی و بعد قارچ را اضافه نمایید. آنگاه فلفل دلمهای خرد شده و بعد گوجهفرنگی ریز شده را بیفزایید و منتظر بمانید تا كمی پخته شود. بعد نمك، فلفل، آویشن و جعفری خرد شده را بیفزایید. سپس درون گودیها از این مخلوط بریزید. اگر آب انداخت، آب مواد فوق را در كف ظرف كوفتهها بریزید.