Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:26

5
دی
كوكوی میگو

كوكوی میگو

طرز تهیه كوكوی میگو

 كوكوی میگو

 

   

مــواد لازم:

 میگو     200 گرم

پیازداغ     1 قاشق سوپخوری

روغن، نمك، فلفل، پودر سیر، زعفران و ادویه كاری     مقداری

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده     2 قاشق سوپخوری

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

سیب زمینی     2 عدد

تخم‌مرغ     3 تا 4 عدد

 

 

میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و كمی تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمك و فلفل را اضافه نمایید و مجددا كمی تفت دهید. آنگاه ظرف را كنار بگذارید تا سرد شود. سیب زمینی‌ها را با تخم‌مرغ، پودر كاری، زعفران دمكرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها تركیب کنید. سپس در تابه داغ (كه در آن روغن ریخته‌اید)، مایه كوكو را بریزید و درِ تابه را بگذارید. اكنون حرارت را ملایم نمایید تا كوكو آماده شود.

برچسب ها: میگو، سیب زمینی، تخم‌مرغ، رب گوجه‌فرنگی، كوكوی میگو تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز