كوكوی میگو
مــواد لازم:
میگو 200 گرم
پیازداغ 1 قاشق سوپخوری
روغن، نمك، فلفل، پودر سیر، زعفران و ادویه كاری مقداری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
سیب زمینی 2 عدد
تخممرغ 3 تا 4 عدد
میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و كمی تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمك و فلفل را اضافه نمایید و مجددا كمی تفت دهید. آنگاه ظرف را كنار بگذارید تا سرد شود. سیب زمینیها را با تخممرغ، پودر كاری، زعفران دمكرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها تركیب کنید. سپس در تابه داغ (كه در آن روغن ریختهاید)، مایه كوكو را بریزید و درِ تابه را بگذارید. اكنون حرارت را ملایم نمایید تا كوكو آماده شود.