سوپ گوجهفرنگی همراه با ورمیشل
مــواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
آب 3 لیتر (12 پیمانه)
ماهیچه 4 عدد
پیاز خردكرده 1 عدد
دانه فلفل سیاه 4 عدد
برگ بو 2 عدد
گوجهفرنگی متوسط خردكرده 4 عدد
رب گوجه فرنگی یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
شكر یكچهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
ورمیشل رشتهای 100 گرمابتدا آب را در قابلمهای بریزید. آنگاه ماهیچه، پیاز، دانههای فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و آن را به مدت 5/1 ساعت بپزید. بعد آبش را در ظرفی بریزید و به مدت 1 شب در یخچال بگذارید تا اینكه خوب به حالت ژلاتینی دربیاید بعد دوباره آب گوشت را در قابلمه بریزید و گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، شكر، نمك و فلفل را به آن اضافه كنید و به مدت
40 دقیقه بپزید. سپس آن را صاف كنید و تفالهها را كنار بگذارید. حالا سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و بجوشانید. بعد ورمیشل را بیفزایید و دوباره بجوشانید تا نرم شود. اینك سوپ را برای پذیرایی، در كاسه مناسبی بریزید.