سالاد برنج و سبزیجات
طرز تهیه
برنج پخته 1 پیمانه
لوبیا سبز خرد شده 50 گرم
هویج 2 عدد
نخودفرنگی 50 گرم
قارچ 100 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو یكچهارم پیمانه
فلفل دلمهای یكدوم عدد
نمك و فلفل مقداری
سماق 1 قاشق چایخوری
سركه سیب 2 قاشق سوپخوری
برنج را در كاسه گودی بریزید و لوبیا سبز سرخ شده را به آن اضافه كنید. سپس هویج و نخودفرنگی پخته را بیفزایید. قارچها را نیز به صورت نگینی خرد نمایید و با مقداری روغن و آبلیمو روی حرارت قرار دهید تا نرم شود. آنگاه به مواد قبل بیفزایید. فلفل دلمهای را نیز خرد و اضافه كنید. در پایان، برنج را بیفزایید. در كاسه كوچكی آبلیمو را با روغن زیتون، نمك، فلفل، سماق و سركه سیب مخلوط نمایید و به سالاد اضافه كنید.