خوراك مرغ با زیتون
مواد لازم برای 4 نفر:
گوجهفرنگی فیلهكرده 2 عدد
سینهی مرغ پوستگرفته و بدون استخوان 4 عدد
فلفل پاپریكا (یكچهارم قاشق چایخوری)
روغن زیتون تصفیهنشده 75-105 میلیلیتر (5 تا 7 قاشق سوپخوری)
سیر خردكرده 1 حبه
زیتون سیاه هستهگرفته 16 تا 24 عدد
ریحان تازه به میزان لازم
نمك به میزان لازم
لابهلای سینههای مرغ، كاغذ روغنی قرار دهید و روی آنها وردنه بكشید تا صاف و نازك شوند و ضخامتشان به 2/1 سانتیمتر برسد. آنگاه، با كمی نمك و پاپریكا مزهدارشان كنید. حالا 45 تا 65 میلیلیتر از روغن زیتون را با حرارت تقریباً بالا داغ كنید و سینههای مرغ را به مدت 4 تا 5 دقیقه در آن سرخ نمائید تا رویشان طلائیرنگ شود. سپس تابهی دیگری بردارید، سیر را در باقیماندهی روغن زیتون تفت دهید. آنگاه زیتون و بعد گوجهفرنگی را بیفزائید و 1 دقیقهی دیگر تفت دهید. در انتها، ریحان را اضافه كنید و هم بزنید.
اینك، مرغ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و از مایهی آمادهكرده رویش بریزید و میل نمائید.