خورش خلال بادام
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن كرمانشاهی یا كره 50 گرم
گوشت مغز ران گوسفند بدون چربی 500 گرم
پیاز خلالی خردكرده و سرخكرده 3 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
خلال بادام خیسانده 300 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
لیموعمانی 5 عدد
زرشك سیاه مخصوص خورش 1 تا 2 قاشق سوپخوری
ابتدا در قابلمهی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را- كه به قطعات قیمهای خرد كردهاید- در آن تفت دهید. آنگاه پیازداغ، زردچوبه و
رب گوجهفرنگی را بیفزائید و آن را 1 دقیقهی دیگر تفت دهید. اینك آب را اضافه نمائید و صبر كنید تا گوشت قدری بپزد. سپس خلال بادام، نمك، فلفل و لیموعمانی را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا خورش جا بیفتد. در پایان، زرشك را اضافه نمائید. پس از ده دقیقه پختن، خورش آمادهی مصرف میباشد.