Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:36

30
آذر
خورش خلال بادام

خورش خلال بادام

طرز تهیه خورش خلال بادام

خورش خلال بادام

 

  

مواد لازم برای 4 نفر:

روغن كرمانشاهی یا كره     50 گرم

گوشت مغز ران گوسفند بدون چربی     500 گرم

پیاز خلالی خردكرده و سرخكرده     3 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق چایخوری

زردچوبه     یك‌دوم قاشق چایخوری

خلال بادام خیسانده     300 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

لیموعمانی     5 عدد

زرشك سیاه مخصوص خورش     1 تا 2 قاشق سوپخوری

 

 

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را- كه به قطعات قیمه‌ای خرد كرده‌اید- در آن تفت دهید.‌ آن‌گاه پیازداغ، زردچوبه و

رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و آن را 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. اینك آب را اضافه نمائید و صبر كنید تا گوشت قدری بپزد. سپس خلال بادام، نمك، فلفل و لیموعمانی را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا خورش جا بیفتد. در پایان، زرشك را اضافه نمائید. پس از ده دقیقه پختن، خورش آماده‌ی مصرف می‌باشد.

برچسب ها: زردچوبه، لیموعمانی، خورش خلال بادام، روغن كرمانشاهی تعداد بازديد: 550 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز