افسانه ظروفی
مواد لازم برای 2 نفر
ژامبون مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی مینیاتوری 1 عدد
سیب قرمز 1 عدد
پنیر ورقهای 1 برش
كشمش 2 عدد
تخم مرغ آبپز پوستكنده 2 عدد
سس خردل كمی
برگ گشنیز به میزان لازم
هویج پخته 1 عدد
روش تهیه سالاد دلقك
ژامبونها را در بشقاب مناسبی بگذارید و گوجه فرنگی را از وسط ببرید و جای بینی دلقك بگذارید. آنگاه دو برش هلالی شكل از سیب بسازید و آن را زیر بینی دلقك، جای دهان قرار دهید. سپس 4 مثلث از پنیر ببرید و بالای بینی، جای چشمها بگذارید. حالا كشمشها را وسط پنیر قرار دهید تا چشم دلقك درست شود.
بعد تخم مرغها را حلقهحلقه ببرید و نصف كنید و با آن، گوشهای دلقك را بسازید. اكنون قدری سس روی ژامبون بریزید و برگهای گشنیز را روی آن بپاشید تا موهای دلقك هم درست شود. در پایان، از هویج 2 برش هلالی شكل ببرید و قسمت پائینی آن را به صورت زیگزاگ برش دهید. حالا آنها را جای یقهی دلقك، زیر دهان بگذارید. اكنون میتوانید سالاد را نوش جان كنید و از آن لذت ببرید.