كوفتهی هویج
مواد لازم برای 6- 8 نفر:
گوشت چرخكرده بدون چربی 500 گرم
پیاز متوسط خرد كرده 2 عدد
هویج ریز رندهكرده 500 گرم
آرد نخودچی 250 گرم
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه 5/1 قاشق چایخوری
زیرهی سیاه سائیده یكدوم قاشق چایخوری
روغن سرخكردنی به میزان لازم
شیره 500 میلیلیتر
سركه 125 میلیلیتر
گوشت، پیاز و هویج را، در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مواد كاملاً نرم و مخلوط شود. آنگاه آرد نخودچی، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را، همراه با قدری آب بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مخلوط، چسبندگی لازم را پیدا كند.
در این هنگام، نمك غذا را بچشید. سپس در تابهی مناسبی روغن بریزید. اكنون، هر بار به اندازهی دو قاشق سوپخوری از مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید و در روغن سرخ كنید تا طلائیرنگ شود. اینك كوفته ها را در قابلمهی مناسبی بچینید، و مخلوط شیره و سركه را روی آن بریزید، درِ قابلمه را بگذارید، و روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد و آبش كشیده شود. حالا كوفتهها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و میل نمائید.