Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:57

13
آذر
كوفته‌ی هویج

كوفته‌ی هویج

طرز تهیه كوفته‌ی هویج

 كوفته‌ی هویج

 

 

 مواد لازم برای 6- 8 نفر:

  گوشت چرخكرده بدون چربی     500 گرم

پیاز متوسط خرد كرده     2 عدد

هویج ریز رنده‌كرده     500 گرم

آرد نخودچی    250 گرم

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

زردچوبه     5/1 قاشق چایخوری

زیره‌ی سیاه سائیده     یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن سرخ‌كردنی    به میزان لازم

شیره     500 میلی‌لیتر

سركه     125 میلی‌لیتر

 

 

گوشت، پیاز و هویج را، در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مواد كاملاً نرم و مخلوط شود. آن‌گاه آرد نخودچی، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را، همراه با قدری آب بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مخلوط، چسبندگی لازم را پیدا كند.

در این هنگام، نمك غذا را بچشید. سپس در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید. اكنون، هر بار به اندازه‌ی دو قاشق سوپخوری از مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید و در روغن سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود. اینك كوفته ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید، و مخلوط شیره و سركه را روی آن بریزید، درِ قابلمه را بگذارید، و روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد و آبش كشیده شود. حالا كوفته‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و میل نمائید.

برچسب ها: هویج، زردچوبه، كوفته‌ی هویج تعداد بازديد: 622 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز