Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 15:52

13
آذر
پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thai

پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thai

طرز تهیه پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thai

 پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thai

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 شكر     یك چهارم پیمانه

سس سویا     3قاشق سوپخوری

سس تمر هندی ترش     یك‌چهارم پیمانه

روغن مایع     یك‌دوم پیمانه

توفو     60 گرم

پیاز رنده‌كرده     3 قاشق سوپخوری

تربچه‌ی رنده‌كرده     3 قاشق سوپخوری

میگو     200 گرم

نودل برنجی تایلندی     150 گرم

تخم‌مرغ     3 عدد

پیازچه     3 ساقه

جوانه‌ی ماش     200 گرم

بادام‌زمینی كوبیده     6 قاشق سوپخوری

میگوی خشك     3 قاشق سوپخوری

پودر چیلی     1 قاشق چایخوری

لیموترش     1 عدد

 

 

ابتدا شكر، سس سویا و تمر هندی را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید. حالا روغن را داغ كنید و توفو را در آن تفت دهید. نیمی از روغن آن را در كاسه‌ی كوچكی كنار بگذارید. آن‌گاه پیاز و تربچه را در همان تابه تفت دهید تا عطر آن‌ها بلند شود. سپس میگو و نودل را به آن اضافه كنید و تا زمانی كه رشته‌ها نرم شوند، به تفت دادن ادامه دهید. حالا مخلوط سس تمرهندی را بیفزائید. اینك بقیه‌ی روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنید و مخلوط كنید و مخلوط رشته را به آن بیفزائید. سپس پیازچه، جوانه‌ی ماش، بادام‌زمینی كوبیده، میگوی خشك و چیلی كوبیده را به آن اضافه كنید و تا هنگام پخته شدن مواد، تفت دهید. اكنون نودل را در بشقاب بریزید و به دلخواه تزئین كنید.

یادآوری: توفو نوعی پنیر است.

برچسب ها: سس سویا، لیموترش، Phad Thai، پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی، بادام‌زمینی تعداد بازديد: 784 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز