پادتای رشته سرخكردهی تایلندی Phad Thai
مواد لازم برای 6-8 نفر:
شكر یك چهارم پیمانه
سس سویا 3قاشق سوپخوری
سس تمر هندی ترش یكچهارم پیمانه
روغن مایع یكدوم پیمانه
توفو 60 گرم
پیاز رندهكرده 3 قاشق سوپخوری
تربچهی رندهكرده 3 قاشق سوپخوری
میگو 200 گرم
نودل برنجی تایلندی 150 گرم
تخممرغ 3 عدد
پیازچه 3 ساقه
جوانهی ماش 200 گرم
بادامزمینی كوبیده 6 قاشق سوپخوری
میگوی خشك 3 قاشق سوپخوری
پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
لیموترش 1 عدد
ابتدا شكر، سس سویا و تمر هندی را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید. حالا روغن را داغ كنید و توفو را در آن تفت دهید. نیمی از روغن آن را در كاسهی كوچكی كنار بگذارید. آنگاه پیاز و تربچه را در همان تابه تفت دهید تا عطر آنها بلند شود. سپس میگو و نودل را به آن اضافه كنید و تا زمانی كه رشتهها نرم شوند، به تفت دادن ادامه دهید. حالا مخلوط سس تمرهندی را بیفزائید. اینك بقیهی روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا تخممرغها را در آن بشكنید و مخلوط كنید و مخلوط رشته را به آن بیفزائید. سپس پیازچه، جوانهی ماش، بادامزمینی كوبیده، میگوی خشك و چیلی كوبیده را به آن اضافه كنید و تا هنگام پخته شدن مواد، تفت دهید. اكنون نودل را در بشقاب بریزید و به دلخواه تزئین كنید.
یادآوری: توفو نوعی پنیر است.