Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:42

13
آذر
ترشی مكزیكی

ترشی مكزیكی

طرز تهیه ترشی مكزیكی

 ترشی مكزیكی

 

 

مواد لازم:

گل كلم خردكرده    نیم كیلوگرم

هویج خلال كرده    200 گرم

موسیر    100 گرم

جوانه‌ی ماش    2 پیمانه

زیتون بی‌هسته و حلقه‌ای خرد كرده    2 پیمانه

سیر خردكرده    یك بوته

پودر فلفل قرمز    یك قاشق چایخوری

بادمجان خردكرده و پخته     4 پیمانه

روغن زیتون    یك پیمانه

فلفل تند (در صورت تمایل)     3- 4 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی    از هر رنگ یك عدد

نعنای خشك    یك قاشق چایخوری

زردچوبه    یك قاشق چایخوری

گلپر      یك قاشق چایخوری

سیاهدانه     یك قاشق چایخوری 

نمك    به میزان دلخواه

سركه    به مقدار لازم

 

 

ابتداد بادمجان‌ها را با سركه، زردچوبه و نمك بپزید تا كاملاً نرم شود، سپس نعنا را به آن بیفزائید.

جوانه‌ی ماش را بشوئید و در صافی بریزید، سپس روی پارچه‌ای پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود. اكنون تمام مواد را به جز بادمجان در ظرفی بریزید و با هم مخلوط كنید. بعد یك قاشق نمك لابه‌لای آن بپاشید و یكی دو ساعت صبر كنید سپس مخلوط را در صافی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. سپس بادمجان و همه‌ی مواد بالا را در ظرف مخصوص ترشی قرار دهید.

گلپر و سیاهدانه را جداگانه (بدون روغن) كمی در ماهیتابه تفت دهید تا عطر و بوی آنها به مشام برسد. حالا شعله را خاموش كنید و صبر كنید تا خنك شود، آنگاه گلپر را آسیاب كنید.

روغن زیتون را با یك لیتر سركه مخلوط كنید و یك قاشق چایخوری نمك، سیاهدانه، گلپر، زردچوبه، نعنا و پودر فلفل به آن بیفزائید.

یادآوری: مقدار سركه باید بقدری باشد كه روی ترشی را كاملاً بپوشاند. ظرف حاوی ترشی حتماً در یخچال نگهداری شود.

برچسب ها: زیتون، گل كلم، ترشی مكزیكی، پودر فلفل قرمز تعداد بازديد: 891 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز