Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:13

13
آذر
كیك ماهی تن

كیك ماهی تن

طرز تهیه كیك ماهی تن

 كیك ماهی تن

 

 

مواد لازم برای 2 نفر:

  سیب زمینی درشت     1 عدد

كره     20 گرم

شیر     2 قاشق چایخوری

آبلیمو     1 قاشق چایخوری

كنسرو ماهی تن     100 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

روغن مایع برای سرخ كردن     به میزان لازم

تخم مرغ     1 عدد

آرد سوخاری     حدود 60 گرم

لوبیاسبز پخته برای تزئین     50 گرم

هویج پخته برای تزئین     یك عدد

نخودسبز پخته برای تزئین     7 دانه

 

 

پوست سیب زمینی را بگیرید و ‌آن را آبپز كنید. آن‌گاه سیب زمینی را همراه با كره، شیر، آبلیمو و قدری نمك، پوره كنید. سپس ماهی تن را به آن بیفزائید و مواد را با یكدیگر مخلوط نمائید. حالا مایه‌ی به‌دست آمده را به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر یك را به شكل ماهی درآورید. بعد آن‌ها را در سینی بچینید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید.

آرد سوخاری را هم در ظرف دیگری بریزید. حالا ماهی‌ها را در تخم مرغ بغلتانید و در آرد سوخاری فرو ببرید. دوباره آن‌ها را در یخچال بگذارید تا پس از گذشت 30 دقیقه، آماده‌ی سرخ كردن شوند. اینك روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. بعد دو طرف ماهی‌ها را در آن سرخ نمائید تا بپزند و طلائی رنگ شوند. سپس آن‌ها را در دیس مناسبی بچینید، از نخودسبز برای چشم ماهی استفاده كنید و اطرافشان را با لوبیا و هویج، تزئین نمائید.

برچسب ها: سیب زمینی، روغن مایع، كیك ماهی تن تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز