سالاد پاستا با برگ شاهی
مواد لازم برای 4 نفر:
پاستای پاپیونی شكل 460 گرم
نمك 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی مینیاتوری 460 گرم
برگ شاهی 90 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلا (تازه) 150 گرم
در قابلمهی مناسبی، آب بریزید و آن را روی اجاق بجوشانید. آنگاه پاستا، نمك و یك قاشق سوپخوری از روغن را بیفزائید و همین كه پاستا نرم شد، آن را در آبكش بریزید. حالا باقیماندهی روغن را در تابهای بریزید، روی اجاق بگذارید و گوجهفرنگیهای دو نیم كرده را به مدت یك دقیقه در آن تفت دهید. سپس پاستا، شاهی، نمك و فلفل را نیز به گوجهفرنگیها بیفزائید و مخلوط كنید. پس از آن، سه چهارم از پنیر را نیز به مخلوط پاستا اضافه كنید و بعد از 2 دقیقه، تابه را از روی اجاق بردارید. اكنون صبر كنید تا پاستا خنك شود. حالا آن را در كاسهی مناسبی بریزید و رویش باقیماندهی پنیر را بپاشید.