Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 12:38

13
آذر
پلو یونانی

پلو یونانی

طرز تهیه پلو یونانی

 پلو یونانی

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر:

 

برنج     3 پیمانه (450 گرم)

كره     100 تا 150 گرم

ژامبون یا گوشت مرغ خردكرده     500 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خردكرده    از هر كدام یك عدد

قارچ ورقه خردكرده     300 گرم

ذرت شیرین     1 پیمانه

نخود فرنگی پخته     1 پیمانه

پیازداغ     3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

زعفران حل كرده     1 قاشق سوپخوری

 

ابتدا مطابق دستورالعمل‌های گذشته، برنج را آبكش و دم كنید. بعد یكصد گرم كره روی آن بگذارید. حالا در تابه‌ی مناسبی 50 گرم كره بریزید و روی اجاق قرار دهید تا آب شود. آن ‌گاه ژامبون یا مرغ را بیفزائید و كمی تفت دهید. اینك فلفل دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. اكنون ذرت، نخود، پیازداغ، نمك، فلفل و زعفران را اضافه و مخلوط كنید. حالا تركیب آماده را با چلوی دمكرده مخلوط نمائید و در دیس بكشید و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین كنید.

 

برچسب ها: نخود فرنگی، فلفل دلمه‌ای، ژامبون، پلو یونانی تعداد بازديد: 725 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز