پلو یونانی
مواد لازم برای 6- 8 نفر:
برنج 3 پیمانه (450 گرم)
كره 100 تا 150 گرم
ژامبون یا گوشت مرغ خردكرده 500 گرم
فلفل دلمهای سبز و قرمز خردكرده از هر كدام یك عدد
قارچ ورقه خردكرده 300 گرم
ذرت شیرین 1 پیمانه
نخود فرنگی پخته 1 پیمانه
پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوری
ابتدا مطابق دستورالعملهای گذشته، برنج را آبكش و دم كنید. بعد یكصد گرم كره روی آن بگذارید. حالا در تابهی مناسبی 50 گرم كره بریزید و روی اجاق قرار دهید تا آب شود. آن گاه ژامبون یا مرغ را بیفزائید و كمی تفت دهید. اینك فلفل دلمهای و قارچ را بیفزائید و به مدت 5 دقیقهی دیگر تفت دهید. اكنون ذرت، نخود، پیازداغ، نمك، فلفل و زعفران را اضافه و مخلوط كنید. حالا تركیب آماده را با چلوی دمكرده مخلوط نمائید و در دیس بكشید و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین كنید.