Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 23:40

13
آذر
عدس پلوی عربـی

عدس پلوی  عربـی

طرز تهیه عدس پلوی عربـی

عدس پلوی  عربـی

 

  

 مواد لازم برای 2-4 نفر:

 عدس     1 پیمانه (150 گرم)

برگ بو     3-4 عدد

آب مرغ     3 پیمانه (حدود 750 میلی‌لیتر)

برنج خیس كرده     2 پیمانه (300 گرم)

پیازداغ     2 قاشق سوپخوری

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل سیاه و قرمز     به میزان لازم

مخلوط پودر كاری، زیره‌ی سیاه و هل     1 قاشق سوپخوری

روغن مایع یا كره     50 گرم

سیر خردكرده     4 حبه

 

 

عدس، برگ بو و قدری آب در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا عدس بپزد. آن‌گاه در قابلمه‌ی دیگری، آب مرغ، عدس، برنج، پیازداغ، آبلیمو، نمك، فلفل، مخلوط ادویه، روغن و سیر را بریزید و روی اجاق بگذارید و صبر كنید تا آبش كاملاً كشیده شود. سپس برنج را به مدت 30 دقیقه دم كنید. بعد در دیس مناسبی بكشید و میل نمائید.

برچسب ها: سیر، آب مرغ، عدس پلوی عربـی تعداد بازديد: 1231 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز