عدس پلوی عربـی
مواد لازم برای 2-4 نفر:
عدس 1 پیمانه (150 گرم)
برگ بو 3-4 عدد
آب مرغ 3 پیمانه (حدود 750 میلیلیتر)
برنج خیس كرده 2 پیمانه (300 گرم)
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
مخلوط پودر كاری، زیرهی سیاه و هل 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع یا كره 50 گرم
سیر خردكرده 4 حبه
عدس، برگ بو و قدری آب در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا عدس بپزد. آنگاه در قابلمهی دیگری، آب مرغ، عدس، برنج، پیازداغ، آبلیمو، نمك، فلفل، مخلوط ادویه، روغن و سیر را بریزید و روی اجاق بگذارید و صبر كنید تا آبش كاملاً كشیده شود. سپس برنج را به مدت 30 دقیقه دم كنید. بعد در دیس مناسبی بكشید و میل نمائید.