خورش زرشك (ویژهی كرمانشاه)
مواد لازم برای 6-8 نفر:
روغن به میزان لازم
پیاز خردكرده 2 عدد
گوشت گوسفندی 750 گرم
لپهی خیس كرده یكدوم پیمانه
زرشك 250 گرم
نمك، فلفل و ادویه به میزان لازم
قابلمهی مناسبی روی اجاق قرار دهید. قدری روغن در آن بریزید، پیاز را بیفزائید و سرخ كنید. آنگاه گوشت را كه به صورت قیمهای خرد كردهاید، به آن بیفزائید و تفت دهید و همراه با مقداری آب، بپزید. سپس لپه را نیز اضافه كنید. همین كه لپه پخت، زرشك، نمك، فلفل و ادویه را بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اكنون خورش را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو، میل نمائید.