Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:50

13
آذر
خورش زرشك (ويژه‌ی كرمانشاه)

خورش زرشك (ويژه‌ی كرمانشاه)

طرز تهیه خورش زرشك (ويژه‌ی كرمانشاه)

 خورش زرشك (ویژه‌ی كرمانشاه)

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

روغن     به میزان لازم

پیاز خردكرده     2 عدد

گوشت گوسفندی    750 گرم

 لپه‌ی خیس كرده     یك‌دوم پیمانه

زرشك     250 گرم

نمك، فلفل و ادویه     به میزان لازم

 

 

قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق قرار دهید. قدری روغن در آن بریزید، پیاز را بیفزائید و سرخ كنید. آن‌گاه گوشت را كه به صورت قیمه‌ای خرد كرده‌اید، به آن بیفزائید و تفت دهید و همراه با مقداری آب، بپزید. سپس لپه را نیز اضافه كنید. همین كه لپه پخت، زرشك، نمك، فلفل و ادویه را بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اكنون خورش را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو، میل نمائید.

برچسب ها: گوشت، لپه، خورش زرشك تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز