Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 08:27

13
آذر
ته چين قارچ و بادمجان

ته چين قارچ و بادمجان

طرز تهیه ته چين قارچ و بادمجان

 ته چین قارچ و بادمجان

 

  

مواد لازم برای 6- 8 نفر:

 برنج     4 پیمانه (600 گرم)

بادمجان     500 گرم

نمك     به میزان لازم

روغن مایع     به میزان لازم

فیله‌ی مرغ خردكرده     500 گرم

قارچ ورقه كرده     500 گرم

سیر له كرده     2 حبه

زرده‌ی تخم‌مرغ     4 عدد

ماست معمولی     1 پیمانه

زعفران حل‌كرده‌ی غلیظ     1 قاشق چایخوری

خلال پسته     2 قاشق سوپخوری

 

 

برنج را مطابق دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. پوست بادمجان را بگیرید، حلقه حلقه خرد كنید و رویش مقداری نمك بپاشید تا مزه‌دار شود. پس از نیم ساعت، بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنید. سپس فیله‌ی مرغ را با 3 قاشق سوپخوری روغن و كمی نمك، تفت دهید.

آن‌گاه قارچ و سیر را بیفزائید و مخلوط را 5 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. اكنون دركاسه‌ی مناسبی، زرده‌ها‌ی تخم‌مرغ، ماست، زعفران و كمی نمك را خوب مخلوط نمائید، یك دوم پیمانه روغن هم بیفزائید و برنج را با آن مخلوط كنید. بعد كف ظرف نسوزی را چرب نمائید، نیمی از برنج را در آن بریزید و صاف كنید. حالا بادمجان، مرغ و قارچ را روی برنج بگذارید و خلال پسته بپاشید.

سپس باقیمانده‌ی برنج را رویش بریزید و آن را با پشت قاشق كمی بفشارید. بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن روی آن بدهید و روی ظرف را با فویل بپوشانید. اینك ته‌چین را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 5/1 ساعت بپزید تا دم بكشد و ته‌دیگش  طلائی رنگ شود.

برچسب ها: بادمجان، فیله‌ی مرغ، ته چين قارچ و بادمجان، زرده‌ی تخم‌مرغ تعداد بازديد: 576 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز