Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 03:36

12
آذر
پاستا با سس پنير گودا

پاستا  با سس پنير گودا

طرز تهیه پاستا با سس پنير گودا

 پاستا  با سس پنیر گودا

 

  

مواد لازم برای 6-8 نفر:

روغن زیتون     1 قاشق سوپخوری

سینه‌ی مرغ (بدون پوست و استخوان)     1 كیلوگرم

كره     50 گرم

سیر     3 حبه

آرد    150 گرم

خامه‌ی ساده     200 گرم

ماست پرچرب     400 میلی‌لیتر

پیازچه‌ی خردكرده     یك‌چهارم پیمانه

پنیر گودای رنده كرده     250 گرم

پاستا     500 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

 

 

روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و گرم كنید. سینه‌ی مرغ را به قطعات مستطیل شكل 1×3 سانتیمتر خرد كنید و در روغن سرخ نمائید. بعد آن‌ها را از تابه درآورید و كره را درون تابه بریزید. سیر را رنده كنید و در كره تفت دهید.

اكنون آرد را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید. پس از حدود یك دقیقه، خامه، ماست، پیازچه و در آخر، پنیر گودا را به سس اضافه نمائید و چند دقیقه صبر كنید تا پنیر آب شود. بعد سس را از روی حرارت بردارید. اینك نمك و فلفل به سس بیفزائید و مرغ را داخل سس بریزید و به مدت 15-20 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا مرغ بپزد. حالا پاستا را مطابق دستورالعمل‌های پیشگفته بپزید و همراه با سس پنیر گودا میل كنید.

برچسب ها: پاستا، پاستا با سس پنير گودا، ماست پرچرب تعداد بازديد: 632 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز