پاستا با سس پنیر گودا
مواد لازم برای 6-8 نفر:
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سینهی مرغ (بدون پوست و استخوان) 1 كیلوگرم
كره 50 گرم
سیر 3 حبه
آرد 150 گرم
خامهی ساده 200 گرم
ماست پرچرب 400 میلیلیتر
پیازچهی خردكرده یكچهارم پیمانه
پنیر گودای رنده كرده 250 گرم
پاستا 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون را داخل تابهای بریزید و گرم كنید. سینهی مرغ را به قطعات مستطیل شكل 1×3 سانتیمتر خرد كنید و در روغن سرخ نمائید. بعد آنها را از تابه درآورید و كره را درون تابه بریزید. سیر را رنده كنید و در كره تفت دهید.
اكنون آرد را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید. پس از حدود یك دقیقه، خامه، ماست، پیازچه و در آخر، پنیر گودا را به سس اضافه نمائید و چند دقیقه صبر كنید تا پنیر آب شود. بعد سس را از روی حرارت بردارید. اینك نمك و فلفل به سس بیفزائید و مرغ را داخل سس بریزید و به مدت 15-20 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا مرغ بپزد. حالا پاستا را مطابق دستورالعملهای پیشگفته بپزید و همراه با سس پنیر گودا میل كنید.