خورش ماست
مواد لازم برای 01 نفر:
گوشت گردن با استخوان 1250 گرم
پیاز 1 عدد
تخممرغ 3 تا 4 عدد
ماست پرچرب غلیظ 5/2 تا 3 كیلوگرم
شكر 180 گرم (1 پیمانه)
گلاب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
زعفران سائیده، حل كرده و غلیظ 1 قاشق چایخوری
زرشك و خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
گوشت، پیاز و به میزان لازم آب، در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گوشت بپزد و حدود یك پیمانه از آب گوشت باقی بماند. آنگاه استخوان گوشت را جدا كنید و گوشت را بكوبید و در حین كوبیدن، كمكم آب گوشت را به آن بیفزائید. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط سازید. حالا ماست را كمكم اضافه كنید و همچنان به كوبیدن ادامه دهید. اكنون شكر، گلاب و زعفران را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خورش گرم شود ولی نجوشد. اینك خورش را در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته و زرشك، تزئین و میل كنید.