Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 01:27

12
آذر
خورش ماست

خورش ماست

طرز تهیه خورش ماست

خورش ماست

 

مواد لازم برای 01 نفر:

گوشت گردن با استخوان     1250 گرم

پیاز     1 عدد

تخم‌مرغ     3 تا 4 عدد

ماست پرچرب غلیظ     5/2 تا 3 كیلوگرم

شكر     180 گرم (1 پیمانه)

گلاب     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

زعفران سائیده، حل كرده و غلیظ     1 قاشق چایخوری

زرشك و خلال پسته برای تزئین     به میزان لازم

 

 

گوشت، پیاز و به میزان لازم آب، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گوشت بپزد و حدود یك پیمانه از آب گوشت باقی بماند. آن‌گاه استخوان گوشت را جدا كنید و گوشت را بكوبید و در حین كوبیدن، كم‌كم آب گوشت را به آن بیفزائید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط سازید. حالا ماست را كم‌كم اضافه كنید و همچنان به كوبیدن ادامه دهید. اكنون شكر، گلاب و زعفران را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خورش گرم شود ولی نجوشد. اینك خورش را در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته و زرشك، تزئین و میل كنید.

 

برچسب ها: خورش ماست، ب گوشت تعداد بازديد: 734 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز