Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:43

10
آذر
ماكارونی با مرغ و براكلی

ماكارونی با مرغ و براكلی

طرز تهیه ماكارونی با مرغ و براكلی

ماكارونی با مرغ و براكلی

 

مواد لازم برای4 نفر:

 

 

كلم براكلی                                                      450 گرم

روغن زیتون                                                      4 قاشق سوپخوری

كره                                                                5 قاشق سوپخوری

سیرخردكرده                                                    3 حبه

سینه‌ی مرغ، بدون پوست و استخوان و خردكرده     450 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده                                175 گرم

پودر فلفل قرمز                                               یك چهارم قاشق چایخوری

ماكارونی به شكل پاپیون                                  300 گرم

نمك و فلفل                                                 به میزان لازم

آب مرغ                                                       1 پیمانه

 

 

در ظرف بزرگی آب و نمك بریزید و بجوشانید. بعد گل‌های كلم براكلی را در آب جوش بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید. در همین حال، روغن زیتون و كره را در تابه‌ای روی حرارت گرم كنید و سیر را به آن بیفزائید تا اندكی طلائی رنگ شود.

حالا مرغ را اضافه كنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ صورتی‌ مرغ از بین برود، بپزید. سپس فلفل دلمه‌ای، فلفل قرمز، نمك و فلفل را هم اضافه نمائید تا مرغ مزه‌دار شود. اكنون شعله را خاموش كنید.

حالا دوباره قدری آب را جوش بیاورید و ماكارونی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آن بپزید تا قدری نرم شود. بعد آن را آبكش كنید و به مخلوط مرغ اضافه نمائید. حالا براكلی و آب مرغ را بیفزائید. آن‌گاه بلافاصله ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب آن كشیده شود. حالا غذا را در ظرف‌های مناسب بكشید و میل نمائید.

 

برچسب ها: روغن زیتون، فلفل دلمه‌ای، ماكارونی با مرغ و براكلی، آب مرغ تعداد بازديد: 783 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز