ماكارونی با مرغ و براكلی
مواد لازم برای4 نفر:
كلم براكلی 450 گرم
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
كره 5 قاشق سوپخوری
سیرخردكرده 3 حبه
سینهی مرغ، بدون پوست و استخوان و خردكرده 450 گرم
فلفل دلمهای قرمز خردكرده 175 گرم
پودر فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری
ماكارونی به شكل پاپیون 300 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
آب مرغ 1 پیمانه
در ظرف بزرگی آب و نمك بریزید و بجوشانید. بعد گلهای كلم براكلی را در آب جوش بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید. در همین حال، روغن زیتون و كره را در تابهای روی حرارت گرم كنید و سیر را به آن بیفزائید تا اندكی طلائی رنگ شود.
حالا مرغ را اضافه كنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ صورتی مرغ از بین برود، بپزید. سپس فلفل دلمهای، فلفل قرمز، نمك و فلفل را هم اضافه نمائید تا مرغ مزهدار شود. اكنون شعله را خاموش كنید.
حالا دوباره قدری آب را جوش بیاورید و ماكارونی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آن بپزید تا قدری نرم شود. بعد آن را آبكش كنید و به مخلوط مرغ اضافه نمائید. حالا براكلی و آب مرغ را بیفزائید. آنگاه بلافاصله ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب آن كشیده شود. حالا غذا را در ظرفهای مناسب بكشید و میل نمائید.