Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 07:06

10
آذر
پلوی لوبیا قرمز (ویژه‌ی آذربایجان)

پلوی  لوبیا قرمز (ویژه‌ی آذربایجان)

طرز تهیه پلوی لوبیا قرمز (ویژه‌ی آذربایجان)

پلوی  لوبیا قرمز (ویژه‌ی آذربایجان)

 

 

مواد لازم برای 8-01 نفر:

 

 

لوبیا قرمز     200 گرم

گوشت گوساله     400 گرم

پیاز     1 عدد

نمک، فلفل، ادویه پلوئی، زردچوبه     به میزان لازم

هویج     3 عدد (200 گرم)

کشمش پلوئی     50 گرم

برنج     600 گرم

سیر رنده كرده     1 حبه

پیازداغ     2 قاشق سوپخوری

زعفران حل كرده     2 قاشق سوپخوری

 

لوبیا را به مدت 12 ساعت بخیسانید سپس در آبكش بریزید و با آب و قدری نمك آن را بپزید. آن‌گاه گوشت را خرد كنید و همراه با پیاز خردكرده، زردچوبه، فلفل و 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد. حالا هویج‌ها را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس كشمش را بشوئید و در روغن سرخ كنید. اكنون برنج را همراه با نمک بخیسانید. بعد آن را آبكش كنید. سپس برنج را به صورت لایه‌لایه در قابلمه بریزید و در میان برنج مخلوط گوشت پخته، ادویه‌ی پلوئی، هویج، لوبیا قرمز، کشمش پلوئی، سیر و پیاز داغ را بپاشید و در پایان روی برنج زعفران بریزید و دم كنید. اینك برنج را در دیس مناسبی بكشید و میل كنید.

یادآوری: در این غذای سنتی می‌توانید به جای گوشت گوساله از گوشت گوسفندی و یا گوشت مرغ هم استفاده كنید.

 

برچسب ها: پلوی لوبیا قرمز، آذربایجان تعداد بازديد: 701 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز