Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:11

9
آذر
پلوی كوكچه سو

پلوی كوكچه سو

طرز تهيه پلوی كوكچه سو

پلوی كوكچه سو

 

برنج     300 گرم
نمك و روغن     به مقدار لازم
هویج     1 عدد
نخود پخته     150 گرم
شوید تازه     2 قاشق سوپخوری
گردوی خردشده     100 گرم

 

برنج را با آب ولرم و نمك حدود نیم ساعت بخیسانید. سپس آب آن را خارج نمایید. در یك قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و برنج را در آن تفت دهید. سپس هویج را رنده كنید و به برنج بیفزایید. آنگاه نخود پخته را اضافه نمایید و به مقدار كافی یا حدود 2 پیمانه آب به برنج بیفزایید. پلو را به صورت كته دم كنید. پس از‌ آنكه برنج دم كشید، شعله را خاموش نمایید و حدود 10 دقیقه به برنج استراحت دهید. سپس شوید ریزشده و گردوی خردشده را به برنج اضافه كنید و هم بزنید و در دیس بكشید.

 

برچسب ها: برنج، هویج، پلوی كوكچه سو تعداد بازديد: 1170 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز