Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 10:45

9
آذر
سوپ هويج

سوپ هويج

طرز تهيه سوپ هويج

سوپ هويج

كره 50 گرم

پیاز ساطوری‌شده 1 عدد

هویج خرد شده 500 گرم

آرد 1 قاشق سوپخوری

نعناع 4 شاخه

آب 6 پیمانه

كنسرو ذرت یك‌دوم قوطی

جوز هندی 1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل به مقدار لازم

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری‌شده 2 قاشق سوپخوری

 كره را در دیگ كوچك روی آتش ملایم داغ كنید. پیاز و هویج را بریزید و 5-4 دقیقه تفت دهید. سپس آرد را بیفزایید و 2-1 دقیقه بچرخانید. آنگاه نعناع را با شاخه در دیگ بیندازید و 6 پیمانه آب اضافه نمایید و روی آتش تیز به جوش آورید. حالا حرارت را كم كنید. ذرت، جوز هندی، نمك و فلفل را بیفزایید و 30 دقیقه بگذارید هویج بپزد.

شاخه‌های نعناع را با كفگیر بگیرید و دور بیندازید. اكنون سوپ را بكشید و آبلیمو را به آن اضافه نمایید و با جعفری ساطوری تزئین كنید.

 

برچسب ها: هویج، سوپ هويج، كنسرو ذرت تعداد بازديد: 785 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز