Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:39

29
مهر
نان هندی+طرز تهیه

نان هندی+طرز تهیه

این نوع نان را هندی ها، هم به عنوان پیش غذا با سس، هم همراه با غذا مصرف می کنند.

 چه موادی لازم داریم؟

آرد / 3 پیمانه

شیر / نصف پیمانه

تخم مرغ هم زده / یک عدد

نمک / سه چهارم قاشق چایخوری

شکر / ‌2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر / یک قاشق چایخوری

مخمر خشک / نصف قاشق چایخوری

روغن / 2 قاشق سوپخوری

ماست / 4 قاشق سوپخوری

 

چطوری درست کنیم؟

آرد را در یک کاسه بریزید و شیر را در یک قابلمه بریزید و کمی آن را گرم کنید.

در یک کاسه دیگر تخم مرغ، نمک، شکر، بیکینگ پودر، مخمر، روغن، ماست و 5 قاشق سوپخوری از شیر گرم را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

سپس آرد را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به شکل خمیر درآید.

بعد شروع به ورز دادن خمیر کنید و به آرامی مقداری شیر به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید. سپس آن را به شکل یک توپ درآورید و روی آن یک روکش پلاستیکی بکشید و 2-3 ساعت آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید.

خمیر را از درون کاسه بیرون آورید و آن را به مدت یک دقیقه ورز دهید. بعد آن را به شکل شش توپ کوچک تقسیم کنید.

توپ ها را با استفاده از وردنه،‌ صاف کنید و آنها را یا به شکل قطره های اشک یا به شکل دایره به ضخامت 3-6 میلیمتر درآورید. سپس روی آنها روکش پلاستیک بکشید و 10 دقیقه صبر کنید.

بعد کباب پز شیاردار را کمی چرب کنید. سپس خمیرها را در آن به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که خطوط شیاردار روی نان مشخص شود حرارت دهید.

توجه: مواد بالا برای تهیه غذای 6 نفر می باشد.

برچسب ها: آشپزی، پخت نان، نان هندی، نان هندی با سس، دستور پخت انواع نان، پخت و پز تعداد بازديد: 584 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز