چه موادی لازم داریم؟
آرد / 3 پیمانه
شیر / نصف پیمانه
تخم مرغ هم زده / یک عدد
نمک / سه چهارم قاشق چایخوری
شکر / 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر / یک قاشق چایخوری
مخمر خشک / نصف قاشق چایخوری
روغن / 2 قاشق سوپخوری
ماست / 4 قاشق سوپخوری
چطوری درست کنیم؟
آرد را در یک کاسه بریزید و شیر را در یک قابلمه بریزید و کمی آن را گرم کنید.
در یک کاسه دیگر تخم مرغ، نمک، شکر، بیکینگ پودر، مخمر، روغن، ماست و 5 قاشق سوپخوری از شیر گرم را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
سپس آرد را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به شکل خمیر درآید.
بعد شروع به ورز دادن خمیر کنید و به آرامی مقداری شیر به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید. سپس آن را به شکل یک توپ درآورید و روی آن یک روکش پلاستیکی بکشید و 2-3 ساعت آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید.
خمیر را از درون کاسه بیرون آورید و آن را به مدت یک دقیقه ورز دهید. بعد آن را به شکل شش توپ کوچک تقسیم کنید.
توپ ها را با استفاده از وردنه، صاف کنید و آنها را یا به شکل قطره های اشک یا به شکل دایره به ضخامت 3-6 میلیمتر درآورید. سپس روی آنها روکش پلاستیک بکشید و 10 دقیقه صبر کنید.
بعد کباب پز شیاردار را کمی چرب کنید. سپس خمیرها را در آن به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که خطوط شیاردار روی نان مشخص شود حرارت دهید.