مواد لازم برای تهیه نان سوخاری خانگی
شکر : 280 گرم
تخم مرغ : 7 تا 8 عدد
روغن مایع : 200 گرم
خامه صبحانه : 90 گرم
آب گرم : 100 گرم
نمک : یک قاشق چای خوری
آبلیموی تازه : دو قاشق غذاخوری
آرد : حدود یک کیلو و 300 گرم
خمیرمایه فوری : 80 گرم
عمل آوری مخمر نان سوخاری خانگی
آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید و چند قاشق شکر اضافه کنید.
مخمر را روی آن بپاشید و بگذارید تا پف کند.
سپس چند قاشق آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ ،شکر،آب، نمک ،آبلیمو، روغن مایع و خامه را درون ظرف بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس آرد را کم کم اضافه کنید.
مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر تقریبا کمی چسبناک می شود؛ آن را تا ۲ساعت در جای گرم قرار دهید.
روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید .
پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبا یک و نیم برابر می شود.
آن را تقسیم کنید و در قالب مستطیلی بریزید.
فر را روی 200 درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود، در فر بگذارید.
بعد از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شد، آن ها را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.