مواد لازم برای نان پنیری
آرد : یک پیمانه
کره نرم : 113 گرم
نمک : یک دوم قاشق مربا خوری
فلفل قرمز : خیلی کم
پنیر چدار رنده شده : 2 پیمانه
سفیده تخم مرغ : یک عدد
آب : یک قاشق غذا خوری
دانه کنجد : یک قاشق غذا خوری
گیاهان خشک: یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه نان پنیری
آرد،کره،نمک و فلفل را با همزن با دور بالا هم بزنید تا خمیر به دست بیاید.
پنیر را اضافه کنید و ورز دهید.خمیر به دست آمده را در پلاستیک بپیچید و به مدت 2 ساعت یا یک شب کامل در یخچال قرار دهید.
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.خمیر را که کمی سفت است به قطر یک سانتی متر باز و هر نوع ترک را صاف کنید.
خمیر را به دلخواه برش بزنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.
سفیده و آب را با هم بزنید و روی نان بکشید و دانه خشخاش و کنجد را روی آن بپاشید وبه مدت 14-16 دقیقه در فر قرار دهید.
می توان هر نوع دانه یا گیاه خشک را روی نان ریخت.