Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 17:14

6
آبان
نان چای با کشمش طلائی

نان چای با کشمش طلائی

آرد، نمک و ادویه را چند دقیقه در فر یا مایکرویو گرم کنید. آن‌گاه مایه خمیر و شکر را به آن بیفزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شد.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

آرد  نان                                                                           450 گرم

نمک                                                                                یک دوم قاشق چایخوری

مخلوط ادویه شامل دارچین، جوز هندی وزنجفیل                       یک دوم قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر                                                                   یک و یک دوم قاشق چایخوری

شکر دانه ریز                                                                     50  گرم

شیر گرم                                                                          300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

کره نرم شده                                                                     110 گرم

شکر دانه ریز                                                                      50 گرم (برای وسط خمیر)

کشمش طلائی                                                                  110 گرم 

مواد لازم برای روی نان

شکر                                                                                2 قاشق سوپخوری

آب گرم                                                                             2 قاشق سوپخوری

روش تهیه نان چای با کشمش طلائی

آرد، نمک و ادویه را چند دقیقه در فر یا مایکرویو گرم کنید. آن‌گاه مایه خمیر و شکر را به آن بیفزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شد.

خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا کاملا یکنواخت شود و بعد آن را در کاسه مناسبی قرار دهید و رویش را با سلفون چربکرده بپوشانید.

خمیر را در حدود یک ساعت و یا تا زمانیکه حجمش افزایش پیدا کند، در جای گرم نگه دارید.

حالا خمیر را دوباره ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید.

اکنون روی خمیر را با نیمی از کره بپوشانید و نیمی از شکر و کشمش را رویش بپاشید.

سپس خمیر را سه لا تا بزنید و آن را 90 درجه بچرخانید و دوباره با وردنه باز کنید. آن‌گاه باقیمانده کره را رویش بمالید و باقیمانده شکر و کشمش را رویش بپاشید.

دوباره خمیر را سه لا تا بزنید و این بار به ضخامت 2/5 سانتیمتر باز کنید.

اندازه خمیر می‌باید 20×25 سانتیمتر باشد!

اینک خمیر را در قالب چربکرده مستطیل شکل به اندازه 20×25 سانتیمتر قرار دهید، رویش را با سلفون چربکرده بپوشانید و در حدود 35-40 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

حالا روی خمیر را به شکل لوزی برش دهید و 2 قاشق سوپخوری شکر را در 2 قاشق سوپخوری آب گرم حل کنید و روی خمیر بمالید.

اکنون نان چای را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: پخت نان، آموزش پخت نان، نان چای با کشمش طلائی، نان چای، مواد لازم نان چای، روش تهیه نان چای، طرز تهیه نان چای، نان خانگی تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز