Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:08

4
شهریور
نان کاراملی

نان کاراملی

شیر را گرم کنید (تا حدی که گرما داشته باشد اما دست را نسوزاند)، خمیرمایه و شکر را داخل شیر گرم ریخته و بگذارید خمیرمایه عمل بیاید (حدوداً 5 دقیقه طول می‌کشد). در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را با نمک و کره نرم‌شده

مواد لازم

شیر.................... 170 میلی‌لیتر

خمیرمایه خشک فوری................... 1 قاشق سوپ‌خوری

شکر................ 2 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ..................... 2 عدد

نمک ...............به مقدار کم

کره نرم‌شده............... 115 گرم

آرد................. 450 گرم

 

مواد میانی:

کره..................... 70 گرم

شکر قهوه‌ای.................. 285 گرم

گردو، خردشده............... 85 گرم

شکر.................. 3 قاشق سوپ‌خوری

کشمش ..................150 گرم

دارچین ................1 قاشق چای‌خوری

 بیشتربخوانید:

 

 

 

روش‌تهیه

شیر را گرم کنید (تا حدی که گرما داشته باشد اما دست را نسوزاند)، خمیرمایه و شکر را داخل شیر گرم ریخته و بگذارید خمیرمایه عمل بیاید (حدوداً 5 دقیقه طول می‌کشد). در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را با نمک و کره نرم‌شده خوب مخلوط کنید، سپس خمیرمایه عمل‌آمده را اضافه کرده و مخلوط نمایید، آرد را بتدریج بریزید تا حدی که خمیری لطیف حاصل شود. خمیر را به مدت یک ساعت و نیم استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.

برای تهیه مواد میانی، کره، شکر قهوه‌ای، گردو، شکر، کشمش و دارچین را با هم مخلوط کنید. خمیر را به ابعاد 30×40 سانتی‌متر پهن کرده و روی خمیر از مواد میانی بریزید و از یک طرف خمیر را رول کنید، سپس برش‌های 2 سانتی‌متری زده و خمیرهای برش‌خورده را در سینی قرار دهید و روی آن را با پارچه‌ای نازک بپوشانید و مجدداً به مدت نیم ساعت استراحت دهید.

در پایان به مدت تقریباً 25 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: نان، گردو، دارچین، کشمش، طرز تهیه، نان خانگی تعداد بازديد: 157 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز