Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:07

28
مهر
نان گنجشکی

نان گنجشکی

شیر را در کاسه‌ای ریخته و آرد را کم‌کم اضافه کنید، مخلوط پودر خمیر ترش و آب ولرم را بیفزایید، سپس روغن را افزوده و به اضافه‌کردن آرد ادامه دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. به خمیر نیم ساعت استراحت دهید. خمیر را به شکل دلخواه تزیین نمایید

مواد لازم

شیر.................... 1 پیمانه

آرد.................. به مقدار لازم

خمیر ترش................. 1 قاشق چای‌خوری

روغن.................... یک‌دوم پیمانه

زرده تخم‌مرغ زده‌شده برای رومال........................... 1 عدد

دانه‌های فلفل سیاه .......................برای تزیین به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

 

 

روش‌تهیه

شیر را در کاسه‌ای ریخته و آرد را کم‌کم اضافه کنید، مخلوط پودر خمیر ترش و آب ولرم را بیفزایید، سپس روغن را افزوده و به اضافه‌کردن آرد ادامه دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. به خمیر نیم ساعت استراحت دهید. خمیر را به شکل دلخواه تزیین نمایید و به شکل گنجشک فرم دهید و با زرده تخم‌مرغ رومال کنید، سپس در سینی فر چرب‌شده قرار داده و به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید. با دانه‌های فلفل تزیین نمایید.

نکته: گنجشک‌ها را به اندازه کوچک شکل دهید زیرا بعد از پخت بزرگ‌تر می‌شوند.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: نان، طرز تهیه نان تعداد بازديد: 15884 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز