Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:10

24
دی
بریوش بان لیمو

بریوش بان لیمو

مایه خمیر، نیمی از شیر و 1 قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال و تخمیر شود. سپس آرد، باقیمانده شکر، کره، تخم‌مرغ، شیر و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید و مایه خمیر عمل آمده

مهدیه ولی‌نژاد

مواد لازم

مایه خمیر فوری  8 گرم

شیر ولرم   250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شکر  50 گرم

آرد  450 گرم

کره   55 گرم

تخم‌مرغ   1 عدد

نمک  یک دوم قاشق چایخوری

کرم‌لیمو   دو‌سوم پیمانه

 

مواد لازم رویه

کره آبکرده  20 گرم

شکر  2 قاشق سوپخوری

روش تهیه

مایه خمیر، نیمی از شیر و 1 قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال و تخمیر شود. سپس آرد، باقیمانده شکر، کره، تخم‌مرغ،  شیر و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید و مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید. آن‌گاه این مخلوط را با همزن برقی و با مفتول مخصوص خمیر هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا خمیر به دست آمده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 45 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر زیاد شود. اکنون خمیر را 2 قسمت کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید. سپس هر قسمت را به اندازه 12×18 سانتیمتر باز کنید و رویش کرم لیمو بمالید و خمیر را تا کنید. اینک خمیر را از درازا به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و هر یک را بتابانید و به دور خودش بپیچید. آن‌گاه خمیرها را در سینی شیرینی‌پزی بچینید،  رویش را بپوشانید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا حجمشان زیاد شود.

اینک روی خمیر‌ها کره بمالید و شکر بپاشید و بریوش را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه بریوش پخت و طلائی رنگ شد، آن را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

روش تهیه کرم لیمو

یک‌چهارم پیمانه آب لیمو را همراه با یک قاشق  سوپخوری پوست لیموی رنده کرده، 50 گرم شکر، 3 قاشق سوپخوری آرد ذرت و یک‌دوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و 20 گرم کره به کرم افزوده و مخلوط نمائید. حالا رویش را بپوشانید و بگذارید کاملا خنک شود.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: نان، شیرینی، کیک و شیرینی، لیمو، آشپزباشی، شیرینی لیمویی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، بریوش بان لیمو، نان لیمویی تعداد بازديد: 469 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز