نانهای قلمی معمولا قطعات نان برشته به طول یک مداد هستند. این نانها پس از پخت برشته و خشک هستند و در اصل از ایتالیا آمدهاند. این نان یک نان به شکلهای مختلفی درست میشود. این نان گاهی اوقات با پنیر ترکیب میشود.
درست کردن نام میلهای بسیار سریع و آسان است. آنها بسیار نرم و خوش طعم است و مقداری کره و پارمزان روی خود دارند. این نان با پیتزا، سوپ، سالاد و هر چیزی که دوست داشته باشید، به خوبی جفت و جور میشود. شما میتوانید این نان را توی سس پیتزا یا سس پنیر بزنید.
نان قلمی از چه چیزی ساخته شده است؟
مواد تشکیل دهنده مورد نیاز برای نان میلهای خیلی ساده و دم دستی هستند. اکثر آنها در کابینت و یا یخچال ما موجود هستند. من همیشه مقداری مخمر در فریزرم دارم، چون آنها در یک بسته بندی بزرگ ارائه میشوند، ولی شما هر بار مقدار کمی از آن را نیاز دارید. برای درست کردن نان قلمی این مواد را نیاز دارید:
- مخمر
- شکر
- آرد
- نمک
- روغن زیتون فوق بکر
- کره
- پنیر پارمزان (رنده شده)
- پودر سیر، جعفری و ادویه ایتالیایی
مواد لازم
- آب گرم: ۱ و ۱/۲ پیمانه (ولرم)
- مخمر: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد: ۳ تا ۳ و ۱/۲ پیمانه
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون فوق بکر: ۱ قاشق غذاخوری
- کره نمکی: ۱/۴ پیمانه
- پودر سیر: ۳/۴ قاشق چایخوری
- ادویه ایتالیایی: ۱/۲ قاشق چایخوری
- جعفری خشک خرد شده: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پنیر پارمزان رنده شده: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱. در یک کاسه کوچک، آب، مخمر و شکر را فقط تا حدی که ترکیب شوند، بهم بزنید. روی آن را با پلاستیک سلفون یا یک پیش دستی بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بماند یا تا موقعی که شروع به پف کردن، کند.
۲. در کاسهای بزرگ، ۱ پیمانه آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر و روغن زیتون را داخل آن ریخته و بوسیله دست یا قطعه خمیرگیر همزن، ورز دهید. ۱/۲ پیمانه آرد را بیفزایید تا خمیر صاف شود، اما چسبناک نباشد. روی کاسه را با پلاستیک سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت ۱۵ دقیقه ور بیاید.
۳. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید. دو سینی را با کاغذ مخصوص فر یا سیلیکون بپوشانید.
۴. کمی آرد روی صفحه سیلیکونی نان یا کابینت بپاشید و به شکل مستطیل درآورید. از یک کاتر پیتزا استفاده کنید و آن را به ۱۶ تکه برش بزنید. نان را به صورت صاف یا پیچ پیچی درآورید سپس داخل سینی فر بگذارید.
۵. کره را آب کرده و پودر سیر، ادویه ایتالیایی، جعفری خشک خرد شده و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. روی نانها را با این ترکیب برس بزنید.
۶. به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که روی نانها قهوهای روشن شود، بپزید. به هنگام بیرون آوردن نانها از فر باقیمانده کره را روی آنها برس بزنید.
نان قلمی با چه چیزی خورده میشود؟
- پیتزا: میتوان پیتزا را با استفاده از این نان درست کرد. خیلی خوشمزه خواهد شد.
- سوپ: این نانهای قلمی با یک کاسه سوپ گرم، عالی هستند. من عاشق زدن این نانها داخل سوپ مورد علاقهام هستم تا از خوردن این نان با سوپ لازانیا، سوپ مراکشی و سوپ عدس لذت میبرم.
- سالاد: بعضی از رستورانها نان قلمی گرم را با سالاد سرو میکنند. این یک افزودنی عالی است. خوردن این نان را با انواع سالاد توصیه میکنم.
- غذاهای ایتالیایی: سرو کردن نان قلمی همراه با غذاهای کلاسیک ایتالیایی بدون اشکال است. آنها با لازانیا، آلفردو، اسپاگتی و خورش کاری بادمجان عالی است.
- سس: شما همیشه میتوانید از خوردن این نانهای قلمی با یک پیش غذا یا میان وعده لذت ببرید. ما عاشق درست کردن سسهای خوشمزه همانند سس پیتزا، سس آلفردو، رنچ یا سس پنیری هستیم.
نان قلمی را چگونه نگهداری کنیم؟
نان قلمی را داخل فویل بپیچانید یا داخل کیسه زیپ لاک بگذارید. فقط دقت کنید که قبل از گذاشتن در کیسه زیپ لاک، کاملا خنک شده باشند. نانهای قلمی را به مدت ۳ تا ۵ روز میتوان در دمای اتاق نگه داشت.
فریزر کردن نان قلمی
میتوانید این نانهای خانگی را برای نگهداری طولانی مدت، فریز کنید. من آنها را بطور جداگانه داخل فویل میگذارم، سپس داخل کیسه زیپ لاک فریزر میگذارم. نان قلمی را میتوان به مدت ۲ تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد. برای دوباره گرم کردن، آنها را داخل فر قرار دهید تا گرم شوند. یا میتوانید به مدت چند ثانیه در مایکروفر بگذارید تا گرم شوند.
منبع:برترینها