اعظم گلزارمنش
مواد لازم نان بادام و ليمو
برای 1 لوف
كره نرم شده 60 گرم
شكر 180 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 250 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمك یك دوم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
اسانس لیمو 2 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده كرده 1-2 قاشق سوپخوری
بادام پرك 1 پیمانه
آبلیمو (اضافی) 3 قاشق سوپخوری
شكر 50 گرم
مواد لازم برای تهیه آیسینگ
كره آبكرده 1 قاشق سوپخوری
پودر شكر 160 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
بادام پرك یك چهارم پیمانه
روش تهیه نان بادام و ليمو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازه 5/7×10×5/22 سانتیمتر چرب و آرد پاشی نمائید. آنگاه كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. سپس تخم مرغها را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد، بیكینگ پودر و نمك را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید. اكنون مخلوط تخم مرغ و خامه را بهطور یك در میان، به مواد خشك بیفزائید و هم بزنید. اینك آبلیمو، اسانس لیمو، پوست لیمو و بادام را نیز به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50-60 دقیقه، در فر بپزید. سپس نان را از فر درآورید و بعد از 10 دقیقه، از قالب جدا كنید. حالا آبلیمو و شكر (اضافی) را در ظرف مناسبی بریزید و آن را 10 ثانیه، در مایكروویو بگذارید تا شكر حل شود. اكنون شربت لیمو را روی نان گرم بریزید و نان را با آیسینگ و بادام بیارائید.
روش تهیه آیسینگ: كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید.