Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 23:37

28
آبان
نان بادام و ليمو

نان بادام و ليمو

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازه 5/7×10×5/22 سانتیمتر چرب و آرد پاشی نمائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم نان بادام و ليمو

برای 1 لوف 

كره نرم شده                     60 گرم

شكر                                180 گرم

تخم مرغ                           2 عدد

آرد                                  250 گرم

بیكینگ پودر                       1 قاشق چایخوری

نمك                                 یك دوم قاشق چایخوری

خامه صبحانه                     180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

آبلیمو                               2 قاشق سوپخوری

اسانس لیمو                       2 قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده كرده        1-2 قاشق سوپخوری

بادام پرك                           1 پیمانه

آبلیمو (اضافی)                   3 قاشق سوپخوری

شكر                                50 گرم

مواد لازم برای تهیه آیسینگ

كره آبكرده                        1 قاشق سوپخوری

پودر شكر                         160 گرم

آبلیمو                              2 قاشق سوپخوری

بادام پرك                         یك چهارم پیمانه 

روش تهیه نان بادام و ليمو

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازه 5/7×10×5/22 سانتیمتر چرب و آرد پاشی نمائید. آن‌گاه كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. سپس تخم مرغ‌ها را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد، بیكینگ پودر و نمك را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید. اكنون مخلوط تخم مرغ و خامه را به‌طور یك در میان، به مواد خشك بیفزائید و هم بزنید. اینك آبلیمو، اسانس لیمو، پوست لیمو و بادام را نیز به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50-60 دقیقه، در فر بپزید. سپس نان را از فر درآورید و بعد از 10 دقیقه، از قالب جدا كنید. حالا آبلیمو و شكر (اضافی) را در ظرف مناسبی بریزید و آن را 10 ثانیه، در مایكروویو بگذارید تا شكر حل شود. اكنون شربت لیمو را روی نان گرم بریزید و نان را با آیسینگ و بادام بیارائید.

روش تهیه آیسینگ: كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: نان، آموزش نان، روش تهیه نان بادام و ليمو، مواد لازم نان بادام و ليمو، نان بادام و ليمو، آیسینگ تعداد بازديد: 1061 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز