Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:14

26
مهر
نان رول كشمشی

نان رول كشمشی

كشمش را بشوئید و در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. آن‌گاه كشمش، آب پرتقال و پوست پرتقال را در كاسه‌ی كوچكی بریزید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم نان رول كشمشی

كشمش بی‌دانه  160 گرم (1 پیمانه)

آب پرتقال                1 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده كرده          2 قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر       7 گرم

شیر گرم  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شكر 50 گرم

آرد نان 375 گرم

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

كره‌‌ی مكعبی خرد كرده          30 گرم

مواد لازم برای روی نان

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

خامه2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه نان رول كشمشی

ز و مخلوط كنید. سپس مایه خمیر، شیر و یك قاشق چایخوری از شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و حدود ده دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا حجم مایه خمیر دو برابر شود. حالا 340 گرم از آرد و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، كره و باقیمانده‌ی شكر را بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید. اكنون مایه خمیر ورآمده را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و چنانچه بیش از حد لازم چسبنده بود، باقیمانده‌ی آرد را به آن بیفزائید. اینك خمیر را در كاسه‌ی چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه‌ی  20 × 40 سانتیمتر باز كنید و كشمش را رویش بپاشید. سپس آن را از عرض رول كنید و در قالب چربكرده‌ی لوف به اندازه‌ی 8×21 سانتیمتر بگذارید. روی قالب را بپوشانید و 30 دقیقه‌ی دیگر، به خمیر استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. حالا مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و خامه را روی خمیر بمالید و نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آموزش نان، نان رول كشمشی، مواد لازم نان رول كشمشی، روش تهیه نان رول كشمشی، نان کشمشی، نان رول تعداد بازديد: 1655 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز