Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:53

25
بهمن
نان تابیده كره‌ ای

نان تابیده كره‌ ای

مایه خمیر، شكر و یك چهارم پیمانه از شیر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

لیلا آیانی صفت

 

 

 مواد لازم نان تابیده كره‌ ای

برای 1 قرص نان

پودر مایه خمیر                     10 گرم

شكر                                  1 قاشق سوپخوری

شیر ولرم                           250 میلی لیتر (1 پیمانه)

تخم مرغ                            1عدد

روغن مایع                          125 میلی لیتر

نمك                                  یك دوم قاشق چایخوری

آرد نان                               500-550 گرم

كره آبكرده و خنك شده          50 گرم

شكر برای روی خمیر             100 گرم

مواد لازم رویه 

زرده تخم مرغ                       1 عدد

خامه                                 1 قاشق سوپخوری

روش تهیه نان تابیده كره‌ ای

مایه خمیر، شكر و یك چهارم پیمانه از شیر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، روغن مایع، نمك و باقیمانده شیر را در كاسه مناسبی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید. حالا آرد را كم‌كم افزوده و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید. روی خمیر را بپوشانید و كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اینك خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را با وردنه، به قطر 25 سانتیمتر باز كنید. یكی از خمیر‌ها را در سینی شیرینی پزی دارای كاغذ روغنی قرار دهید و رویش كره آبكرده بمالید.

سپس  قدری شكر روی آن بپاشید. به همین ترتیب سه لایه خمیر را روی هم بگذارید و بینشان كره بمالید و شكر بپاشید. اكنون خمیر را به 9 قسمت مساوی برش دهید به گونه‌ای كه 9 مثلث ایجاد شود. تكه‌های خمیر را از سینی جدا كنید و برشگری را به قطر 10 سانتیمتر، وسط سینی روی كاغذ بگذارید.

آن‌گاه هر مثلث را از راس تا 2 سانتیمتر مانده به قائده آن، برش دهید و به هم بتابانید. حالا 6 تكه از خمیر تابیده را دور برشگر بچینید و برشگر را بردارید. سپس سه تكه دیگر خمیر را، مابین 6 خمیر روی سینی بگذارید و از اضافه‌های خمیر، یك گل درست كنید و در مركز خمیر قرار دهید. اینك روی سینی را بپوشانید و خمیر را 20 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك روی خمیر، از مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه بمالید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. 

 

برچسب ها: آموزش نان، نان، کره ای، نان تابیده كره‌ ای، مواد لازم نان كره اي تعداد بازديد: 1742 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز