Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 21:42

1
اسفند
رول‌های دارچينی

رول‌های دارچينی

همة مواد لازم خمیر را در كاسة همزن برقی بریزید و با مفتول مخصوص خمیر، آن را هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 20 عدد

شیر ولرم                                      250 میلی لیتر (1 پیمانه)

آب ولرم                                        60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

وانیلین                                         یك چهارم قاشق چایخوری

كرة نرم شده                                 120 گرم

تخم مرغ همزده                              2 عدد

نمك                                            یك دوم قاشق چایخوری

شكر                                         90 گرم

آرد                                           625 گرم

پودر مایه خمیر                             3 قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

كرة نرم شده                              125 گرم

شكر                                         180 گرم

دارچین آسیاب كرده                      2-3 قاشق سوپخوری

گردوی برشته و ریز خرد كرده           100 گرم (در صورت دلخواه)
 

روش تهیه

همة مواد لازم خمیر را در كاسة همزن برقی بریزید و با مفتول مخصوص خمیر، آن را هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. چنانچه خمیر بیش از حد چسبنده بود، قدری آرد را كم كم به آن بیفزائید (هربار 1 قاشق سوپخوری) و چنانچه بیش از حد خشك بود، هربار یك قاشق سوپخوری آب ولرم به آن بیفزائید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسة چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا خمیر را به اندازة تقریبی 40×60 سانتیمتر باز كنید و كرة نرم مواد میانی را رویش بمالید.

سپس مخلوط شكر، دارچین و گردو را روی آن بپاشید و خمیر را از درازا رول كنید. اكنون آن را به عرض تقریبی دو و نیم سانتیمتر ببرید و با فاصله ازهم، روی سینی چربكرده بچینید و قدری روی رول‌ها را با دستتان تخت كنید.

اینك روی سینی را بپوشانید و در حدود 45-60 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا رول‌های دارچینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. اكنون رول‌های دارچینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری: می‌توانید رول‌های دارچینی را پس از برش و قرار دادن در سینی، با سلیفون بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. روز بعد آن را از یخچال درآورید و یك ربع در دمای محیط نگه دارید و بعد در فر بپزید.

 

 

 

برچسب ها: نان، رول‌های دارچينی، روش تهیه یک رول نان، طرز تهیه رول دارچینی، طرز تهیه نان، دستور پخت رول دارچینی، دستور پخت رول تعداد بازديد: 1265 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز