Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:56

28
مهر
نان پُـوی تيـسا

نان پُـوی تيـسا

مایه خمیر، شكر، آرد و آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید.

لیلا آیانی صفت

 

مواد لازم نان پُـوی تيـسا

برای 1 لوف نان

مواد لازم برای تهیه استارتر یا پیش خمیر

پودر مایه خمیر       یك و یك دوم قاشق چایخوری

شكر         یك دوم قاشق چایخوری

آرد           1 قاشق چایخوری

آب ولرم   3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه خمیر اصلی

شیر ولرم 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

شكر         3 قاشق سوپخوری

تخم مرغ همزده       1 عدد

كره نرم    20 گرم

آرد           300 گرم

نمك          یك دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

گردوی آسیاب كرده 120 گرم

شكر         100 گرم

پودر كاكائو             1 قاشق چایخوری

دارچین    1 قاشق چایخوری

تخم مرغ  1 عدد

شیر          60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

كره          50 گرم

 

مواد لازم رویه

كره آبكرده               20گرم

شكر قهوه‌ای            2قاشق سوپخوری

 

روش تهیه نان پُـوی تيـسا

مایه خمیر، شكر، آرد و آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر، فعال شود. آن‌گاه برای تهیه خمیر اصلی؛ شیر، شكر، تخم مرغ، كره، آرد و نمك را در كاسه دیگری بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه تقریبی 40×60 سانتیمتر، باز كنید و مواد میانی را رویش بمالید. به گونه‌ای كه این مواد در حدود 2 سانتیمتر از لبه‌های خمیر، فاصله داشته باشد. اكنون خمیر را از درازا رول كنید و به شكل S درآورید و آن را در قالب چربكرده لوف به اندازه 8×10×28 سانتیمتر قرار دهید. اینك روی قالب را بپوشانید و 45 دقیقه دیگر، خمیر را كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. آن‌گاه روی خمیر كره آبكرده بمالید و شكر قهوه‌ای بپاشید. سپس قالب را در فر گرم كرده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، بپزید.

 

روش تهیه مواد میانی

گردو، شكر، پودر كاكائو، دارچین و تخم مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه شیر و كره را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس آن را روی مخلوط گردو بریزید وهم بزنید.

برچسب ها: نان، آموزش نان، نان پُـوی تيـسا، مواد لازم نان پُـوی تيـسا، روش تهیه نان پُـوی تيـسا تعداد بازديد: 1011 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز