مواد لازم برای۲۵ تا۳۰ عدد
مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم ۵/۱ پیمانه (۳۷۵ میلیلیتر)
شكر ۱۰۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ولرم یكدوم پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر)
نمك ۱ قاشق چایخوری
روغن برای سرخ كردن به مقدار لازم
روش تهیه :
ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم (۴۰ درجهی سانتیگراد) و نصف قاشق چایخوری شكر، داخل ظرفی مناسب بریزید و در آن را بگذارید و در حدود ۱۰ دقیقه نگه دارید تا مایه خمیر عمل آید. حالا آرد را داخل ظرف مناسبی بریزید و شیر، باقیماندهی شكر، مایه خمیر عمل آمده و نمك را به آن بیفزائید و ورز دهید تا خمیر یكدست و صافی به دست آید كه به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید و آن را به مدت یك ساعت در دمای معمولی استراحت دهید. اكنون از خمیر گلولههائی به اندازهی یك نارنگی كوچك بردارید و پهن نمائید و در روغن سرخ كنید. هنگام سرخ كردن ناوساجیها در داخل روغن، با قاشق چوبی به آرامی روی آنها میباید ضربه زد تا زیاد پف نكنند.