Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 16:21

26
اسفند
ناوساجی

ناوساجی

ابتدا مایه خمیر را با آ‌ب ولرم (۴۰ درجه‌ی سانتیگراد) و نصف قاشق چایخوری شكر، داخل ظرفی مناسب بریزید .....

مواد لازم برای۲۵ تا۳۰ عدد
مایه خمیر     ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم     ۵/۱ پیمانه (۳۷۵ میلی‌لیتر)
شكر     ۱۰۰ گرم
آرد     ۵۰۰ گرم
شیر ولرم     یك‌دوم پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر)
نمك     ۱ قاشق چایخوری
روغن برای سرخ كردن     به مقدار لازم

روش تهیه :

ابتدا مایه خمیر را با آ‌ب ولرم (۴۰ درجه‌ی سانتیگراد) و نصف قاشق چایخوری شكر، داخل ظرفی مناسب بریزید و در آ‌ن را بگذارید و در حدود ۱۰ دقیقه نگه دارید تا مایه خمیر عمل آ‌ید. حالا آ‌رد را داخل ظرف مناسبی بریزید و شیر، باقیمانده‌ی شكر، مایه خمیر عمل آ‌مده و نمك را به آ‌ن بیفزائید و ورز دهید تا خمیر یكدست و صافی به دست آ‌ید كه به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید و آ‌ن را به مدت یك ساعت در دمای معمولی استراحت دهید. اكنون از خمیر گلوله‌هائی به اندازه‌ی یك نارنگی كوچك بردارید و پهن نمائید و در روغن سرخ كنید. هنگام  سرخ كردن ناوساجی‌ها در داخل روغن، با قاشق چوبی به آ‌رامی روی آ‌نها می‌باید ضربه زد تا زیاد پف نكنند.

تعداد بازديد: 1551 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز