نسرین اسکوئی
مواد لازم نان سبزیجات روغنی
برای حدود ۷ تا ۸ عدد نان
پودر مایه خمیر یك قاشق سوپخوری
آب یا شیر ولرم ۱۲۵میلیلیتر(نصف پیمانه)
شكر ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ ۲ عدد
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
ماست ۱۲۵گرم(یكدوم پیمانه)
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
زنجفیل ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع یكدوم قاشق چایخوری
شكر ۱ قاشق چایخوری
آرد قوی (آرد نان) ۴۵۰ گرم
مواد لازم برای داخل نان
سبزیهای معطر (ریحان، شوید، گشنیز، مرزه و پودر آویشن) مجموعا نیم كیلوگرم
پنیر سفید و گردوی خرد كرده از هركدام یكدوم پیمانه
روش تهیه نان سبزیجات روغنی
مایه خمیر را با آب یا شیر ولرم و ۱قاشق شكر مخلوط كنید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید. بعد تخممرغ، نمك، ماست، بیكینگپودر، زنجفیل، روغن مایع و شكر را با هم مخلوط كنید. سپس مایه خمیر عمل آمده را به مواد بیفزائید. آرد را نیز اضافه و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. حالا خمیر را در حدود یك ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. آنگاه سبزیهای معطر را بعد از شستن در تابه بریزید و تفت دهید تا آب سبزی كشیده شود. وقتی سبزیهای تفت داده سرد شد، پنیر سفید و گردوی خرد كرده را داخل آن بریزید. حالا هر بار از خمیر به اندازهی یك نارنگی بردارید وآن را باز كنید و یك یا دو قاشق از مواد میانی داخلش بگذارید و آن را ببندید. آنگاه روی میزی كه قبلا آرد پاشیدهاید، آن را به اندازهی یك نعلبكی گرد كنید و رویش را با قالب چوبی نقشی بیندازید. اكنون زردهی تخممرغ را با روغن مایع مخلوط كنید و با قلممو روی خمیر بمالید و كنجد سیاه یا سفید بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجهی سانتیگراد، به مدت ۲۰ -۳۰ دقیقه بپزید.