Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 19:36

13
اسفند
نان فندق پیچ + فیلم

نان فندق پیچ + فیلم

طرز تهیه نان فندق پیچ

 نان فندق پیچ + فیلم

 

مواد لازم :

 پودر مایه خمیر/ ۸ گرم

 

شكر/ ۱ قاشق چایخوری

 

شیر ولرم/ ۱۰۰ میلی‌لیتر

 

آرد/ ۳۱۰ گرم

 

كره ذوب شده/ ۵۰ گرم

 

تخم‌مرغ/ ۲ عدد

 

شكر/ ۲ قاشق سوپخوری

 

نمك/ یك دوم قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده شده/ ۱ قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

 فندق آسیاب و برشته شده /۷۰ گرم

 

بادام آسیاب كرده /۱۰۰ گرم

 

شكر /۶۰ گرم

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ/ ۲ عدد

 

دارچین/ یك‌دوم قاشق چایخوری

 

هل/ یك چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

 زرده‌ی تخم‌مرغ /۱ عدد

 

شیر/ ۱ قاشق چایخوری

 

شكر /۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 مایه خمیر، شكر و شیر ولرم را در كاسه‌ای بریزید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت ۵ دقیقه استراحت دهید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هایی روی آن ظاهر گردد. در ظرف مناسبی ۲۸۰ گرم از آرد را بریزید و كره، تخم‌مرغ، شكر، نمك، پوست لیمو و مایه خمیر را بیفزائید و با قاشق مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را روی سطحی آردپاشی شده به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و چنانچه خمیر چسبنده بود; باقی‌مانده‌ی آرد را به تدریج اضافه كنید.

خمیر را داخل كاسه‌ی چرب شده‌ای بگذارید و روی آن را بپوشانید و در محیط گرم آشپزخانه به مدت تقریبی یك ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده با وردنه به اندازه ۳۵ف۴۰ سانتیمتر باز كنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید به شكلی كه اطراف خمیر حدود ۵ سانتیمتر از مواد میانی خالی باشد. با قلم‌مو و آب دور خمیر را مرطوب كنید. حالا خمیر را از طول رول كنید و در سینی چرب شده قرار دهید و طبق تصویر ۷ سانتیمتر از خمیر را نگهدارید و باقی‌مانده‌ی خمیر را با چاقوی تیزی از وسط برش طولی دهید; حالا قسمت برش خورده را مانند طناب به هم بپیچید و روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. اینك مواد رویه را به وسیله قلم‌مو به آرامی روی خمیر بمالید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ بپزید. سپس نان را از فر خارج كنید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنك شود.

 

روش تهیه مواد میانی:

 سفیده‌ی تخم‌مرغ را با چنگال بزنید و بقیه مواد را بیفزائید و با قاشق كاملاَ مخلوط كنید.

برچسب ها: نان فندق پیچ تعداد بازديد: 882 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز