Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 خرداد 1403 - 20:52

11
اسفند
نان روگن

نان روگن

طرز تهیه نان روگن

نان روگن

 

 

مواد لازم :

 

آرد/ ۵۰۰ گرم

شكر/  ۱ قاشق سوپخوری

پودر مایه خمیر/ ۸ گرم

آرد روگن/ ۵۰ گرم

روغن مایع/ ۱ قاشق سوپخوری

آب/ ۳۰۰ میلی‌لیتر

نمك/ ۵ گرم

 

روش تهیه :

 

در ظرفی، مواد خشك را كه شامل: (آرد، شكر، مایه خمیر و روگن می‌باشد) با هم مخلوط كنید و مقداری از آب را اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید و ۲-۳ دقیقه استراحت دهید تا مایه خمیر عمل كند. روغن مایع و بتدریج آب و نمك حل شده (در یك قاشق آب) را افزوده و با دست ۱۰ دقیقه ورز دهید. حالا خمیر را به صورت گرد یا لوله‌ای چانه كنید و رویه‌ی خمیر را، با دستمال آغشته به آب مرطوب نمائید و كنجد بپاشید. به‌وسیله‌ی چاقوی تیز یا قیچی، می‌توانید شكل‌های مختلف از خمیر درست كنید. اینك آن‌ها را در سینی ‌چرب‌شده بچینید و ۲۰ دقیقه استراحت دهید. سپس در طبقه‌ی وسط  فری كه از قبل گرم كرده‌اید، با دمای ۱۹۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بپزید.

یادآوری ۱: نوع ورز دادن در خمیر بسیار مهم است.

یادآوری ۲: روغن و نمك را در اواخر كار به خمیر بیفزائید.

یادآوری ۳: روگن، نام نوعی آرد است كه از آسیاب كردن گندم سیاه به‌دست می‌آید، شما می‌توانید آرد روگن را از فروشگاه‌های نان‌های حجیم تهیه كنید و نام دیگر آن چاودار است.

برچسب ها: نان روگن تعداد بازديد: 2653 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز