Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:26

11
اسفند
نان سوئدی

نان سوئدی

طرز تهیه نان سوئدی

نان سوئدی

 

مواد لازم :

 

پودر مایه خمیر/ ۱ قاشق سوپخوری

شكر/ ۱ قاشق چایخوری

آب ولرم/ یك‌چهارم پیمانه(۶۰ میلی‌لیتر)

شیر ولرم/ سه‌چهارم پیمانه (۱۸۰ میلی‌لیتر)

شكر/ یك‌چهارم پیمانه(۵۰ گرم)

كره/ یك‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ/ ۱ عدد

هل/ ۱ قاشق چایخوری (در صورت دلخواه)

نمك / یك‌دوم قاشق چایخوری

آرد/ سه و نیم پیمانه(۵۰۰ گرم)

مواد میانی:

پودر بادام / یك‌دوم پیمانه

شكر/ یك‌چهارم پیمانه

كره/ یك‌سوم پیمانه

مواد رویه (اگواش):

زرده‌ی تخم‌مرغ / ۱ عدد

كنجد، مغز تخمه‌ی آفتابگردان و سیاهدانه / به اندازه‌ی لازم

 

روش تهیه :

 مایه خمیر و ۱ قاشق چایخوری شكر را در آ‌ب بریزید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف دربسته، در محیط گرم قرار دهید تا پف كند و به اصطلاح به عمل آ‌ید. شیر، شكر، كره‌ی نرم شده، تخم‌مرغ، هل و نمك را در ظرفی مناسب بریزید. سپس خمیرمایه‌ی عمل آ‌مده را بیفزائید. حالا آ‌رد را به‌تدریج افزوده و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس با دست ورز دهید تا خمیری به دست آ‌ید كه به دست نچسبد.

اكنون خمیر را در كاسه‌ای كه كمی آ‌رد پاشیده‌اید، قرار دهید و روی آ‌ن نیز كمی آ‌رد بپاشید و در محیطی گرم با پوشش، به مدت ۵/۱ ساعت استراحت دهید. خمیر را به صورت مستطیل حدود ۲۲‌ف۳۷ سانتیمتر پهن كنید. اینك مخلوط پودر بادام و شكر و كره‌ی نرم شده را - كه با همزن برقی زده‌اید - روی خمیر بمالید. بعد از طول لوله كنید و دو سر خمیر را آ‌ب بزنید و به هم بچسبانید و به شكل حلقه درآورید. روی خمیر را چند برش بزنید و در سینی چرب كرده، به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید تا حجیم شود. سپس روی آ‌ن را زرده‌ی تخم‌مرغ بمالید و مغز تخمه و سیاهدانه رویش بپاشید و در دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت، به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه بپزید تا طلائی شود.

یادآ‌وری ۱: تمام مواد لازم را یك ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.

یادآ‌وری ۲: برش‌ها نباید از هم جدا شود.

یادآ‌وری ۳: منظور از پیمانه‌ها، پیمانه‌های استاندارد است كه هر پیمانه معادل ۲۵۰ میلی‌لیتر مایعات و در حدود ۱۵۰ گرم آ‌رد است.

 

 

برچسب ها: كنجد، Swedish bread، نان سوئدی تعداد بازديد: 2038 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز