نان همبرگر
مواد لازم برای تهیه ی 3 عدد نان بزرگ:
آرد /۳۲۰ گرم
بهبوددهنده/ یک|دوم قاشق چایخوری
مایه خمیر / ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم)
آب معمولی/ یک|و یک چهارم پیمانه
روغن مایع /۲ قاشق سوپخوری
نمک/ یک|دوم قاشق چایخوری
مواد لا|زم برای رویه:
آرد/ ۱ قاشق سوپخوری
آب/ ۵۰ میلی|لیتر
كنجد/ به مقدار لا|زم
روش تهیه :
در ظرفی آرد و بهبوددهنده را الک كنید. مایه خمیر را مستقیم به مخلوط آرد اضافه كنید. سپس آب را به تدریج به آن بیفزائید. حالا| روغن مایع و نمک را اضافه كنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و بعد چانه كنید. آنگاه خمیر را در ظرفی آردپاشی شده قرار دهید و روی آن كمی آرد بپاشید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را به ۳ قسمت (به وزن تقریبی ۱۸۰ گرم) تقسیم و گلوله كنید و در سینی چرب شده با فاصله بگذارید. دو لیوان آب جوش داخل سینی بگذارید (همان طور كه در تصویر مشاهده می|كنید). سپس روی سینی را بپوشانید و در محیطی گرم به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت دهید. پس از آن روی خمیر را با مواد رویه بپوشانید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه|ی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
روش تهیه|ی رویه:
آرد را داخل آب بریزید و رقیق كنید و با قلم|مو به آرامی|روی خمیر بمالید. سپس كنجد را روی آن بپاشید.
یادآوری: نان را بعد از خارج كردن از فر، خنک كنید و در ظرف دربسته|ای بگذارید.