Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 18:51

9
اسفند
نان همبرگر

نان همبرگر

طرز تهیه نان همبرگر

نان همبرگر

 

مواد لازم برای تهیه ی 3 عدد نان بزرگ:

 

آرد /۳۲۰ گرم

بهبوددهنده/ یک|دوم قاشق چایخوری

مایه خمیر / ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم)

آب معمولی/ یک|و یک چهارم پیمانه

روغن مایع /۲ قاشق سوپخوری

نمک/ یک|دوم قاشق چایخوری

مواد لا|زم برای رویه:

آرد/ ۱ قاشق سوپخوری

آب/ ۵۰ میلی|لیتر

كنجد/ به مقدار لا|زم

 

روش تهیه :

در ظرفی آ‌رد و بهبوددهنده را الک كنید. مایه خمیر را مستقیم به مخلوط آ‌رد اضافه كنید. سپس آ‌ب را به تدریج به آ‌ن بیفزائید. حالا| روغن مایع و نمک را اضافه كنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و بعد چانه كنید. آ‌نگاه خمیر را در ظرفی آ‌ردپاشی شده قرار دهید و روی آ‌ن كمی آ‌رد بپاشید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آ‌ن دو برابر شود. سپس خمیر را به ۳ قسمت (به وزن تقریبی ۱۸۰ گرم) تقسیم و گلوله كنید و در سینی چرب شده با فاصله بگذارید. دو لیوان آ‌ب جوش داخل سینی بگذارید (همان طور كه در تصویر مشاهده می|كنید). سپس روی سینی را بپوشانید و در محیطی گرم به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت دهید. پس از آ‌ن روی خمیر را با مواد رویه بپوشانید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه|ی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

روش تهیه|ی رویه:

آ‌رد را داخل آ‌ب بریزید و رقیق كنید و با قلم|مو به آ‌رامی|روی خمیر بمالید. سپس كنجد را روی آ‌ن بپاشید.

یادآ‌وری: نان را بعد از خارج كردن از فر، خنک كنید و در ظرف دربسته|ای بگذارید.

 

 

برچسب ها: نان همبرگر تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز