Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 خرداد 1403 - 15:53

9
اسفند
نان ساج با کلانه

نان ساج با کلانه

طرز تهیه نان ساج با کلانه

نان ساج با کلانه

 

 

مواد لازم برای 15 عدد نان :

 

 آرد / ۵۰۰ گرم

آب ولرم / ۲پیمانه

نمک / ۵۰ گرم

 

روش تهیه:

 

آرد، آب و نمک را با هم مخلوط كنید تا آب كاملا| به خورد آرد برود. سپس آنقدر ورز دهید تا خمیر كشداری (مانند خمیر لواش) به دست آید. آنگاه یک دستمال مرطوب را روی خمیر بكشید و شروع به چانه گرفتن نمائید. این خمیر نیازی به استراحت ندارد. زمانی كه خمیر را چانه می|گیرید، به|اندازه|ی چند دقیقه، چانه باید استراحت كند تا خودش را ول كند. بعد با ضربه|های دست به صورت دورانی خمیر را باز كنید تا خمیر كاملا| باز شود. سپس آن را روی دم|كنی مخصوص نان ساج بیندازید تا نان بپزد.

 

مواد لازم برای 15 عدد کلانه :

 

خمیر نان ساج/  ۵۰۰ گرم

پیازچه|ی خرد كرده / ۵۰۰ گرم

كره|ی محلی / به مقدار لازم

شكر (در صورت تمایل) /  مقداری

 

روش تهیه:

 

خمیر نان ساج را وقتی كه پهن شد و به صورت نان گرد درآمد، روی دم|كنی بیندازید و یک مشت پیازچه|ی خرد كرده را – كه از قبل به صورت دسته|ای خرد كرده|اید – روی نصفی از خمیر بریزید و طرف دیگر آن را رویش برگردانید به صورتی كه پیازچه|ها را بتوان داخل خمیر مشاهده كرد. بعد آن را روی ساج بیندازید و صبر كنید بپزد. سپس برگردانید و وقتی حاضر شد، تا داغ است بلا|فاصله با كره چرب كنید. معمولا| كلا|نه را به صورت گرم و همراه با دوغ میل می|كنند.

نكته: پیازچه|ها نباید له شوند.

 

 

برچسب ها: نان ساج با کلانه تعداد بازديد: 1916 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز